Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CANİ ONUR GENCER'DEN KAN DONDURAN İTİRAF
CANİ ONUR GENCER'DEN KAN DONDURAN İTİRAF
Saldırgan Onur Gencer 27 yaşında ve göstermelik bir sağlık çalışanı. Askere gitmemiş fakat silah eğitimi verilip Suriye'de çatışma bölgesine yollanmış .Deniz Poyraz'ı öldürdüğü saldırıya gelmeden önce bir takım hazırlıklar yaptığı bilgilerine ulaşıldı.Amacının daha büyük katliam olduğu öğrenildi.
20 Haziran 2021, 09:06
 
HDP İzmir İl Başkanlığı’na saldırarak, Deniz Poyraz’ı öldüren Onur Gencer’in emniyet ve savcılık ifadeleri ortaya çıktı.
 
Cani Onur Gencer ifadesinde pişman olmadığını söyledi.
 
"Tasarlayarak öldürme’ suçundan tutuklanan Onur Gencer, “İçimdeki intikam ateşini Barış Atay, Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Leyla Zana, Pervin Buldan isimli şahısları öldürerek söndürebileceğimi fark ettim,diyerek toplum içinde nasıl bir vahşi yaratığın dolaştığı gerçeğini ortaya koydu.
 Gencer,  Ocak ayında 60 bin TL kredi kullandım. Bana bu saldırıda kullanmam için kimse para vermedi. İş merkezine girdiğimde hızlı bir şekilde 2. kata çıktım ve kapının açık olduğunu gördüm. Havluya sarılı silahı aldım, kapıyı ittim açıldı. Birden bir ses duydum ve bir el ateş ettim. Ben öldürdüğüm kişinin ismini bilmiyorum, hiç görmedim. HDP İl merkezinde olduğu ve terörist olduğunu düşündüğüm için öldürdüm. Benim hiçbir terör örgütü ile irtibatı ilişki veya bağım yoktur. Bunu tek başıma yaptım. Pişman değilim.” dedi.
image
 
Deniz Poyraz'ı öldüren saldırgan Onur Gencer'in 18 saat içinde mahkemeye çıkarılarak cezaevine yollanması büyük tepkiye yol açtı.
 
Poligon'da atış görüntüleri ,ilişkileri ile müdavimi olduğu Balçova Termal Otelindeki ilişkileri  hakkında karanlık bir sayfa var.
 
Otomatik  büyük silahlı  görüntüleri ortaya çıktı. 
 
Onur Gencer'in son 1 yılda 7 kez poligona giderek kendi silahıyla atış talimi yaptığı görüntülere ulaşıldı. Ekipler poligon görüntüleri yeterince araştırılmadı,derinlemesine soruşturma yapılmadı iddiaları devam ediyor.
 
image
 
Gözü dönmüş caniyi , farklı tarihlerde Gaziemir’de bulunan taksi durağından alarak Manisa, Balçova Termal Otel ve HDP binası arasında birkaçkere götürüp getirdiği belirten taksicinin iddiaları hakkında katil Gencer'in açıklaması varmı araştırılıyor. Taksicinin, Onur Gencer'i götürdüğü yerler arasında saydığı Balçova Termal Otel'in mülkiyetinin İzmir Valiliği’ne ait olduğu öğrenildi.image
 
Saldırgan Onur Gencer 27 yaşında ve göstermelik bir sağlık çalışanı. Askere gitmemiş fakat silah eğitimi verilip Suriye'de çatışma bölgesine yollanmış .
 
Deniz Poyraz'ı öldürdüğü saldırıya gelmeden önce bir takım hazırlıklar yaptığı bilgilerine ulaşıldı.
 
Bölgede İstihbarat çalışmaları yapmış, aylarca atış talimi yapmış, saha keşifleri yapmış, saldırı düzenleyeceği HDP binasının önünde polis çadırı olmasına rağmen hiç çekinmemiş.
HDP ile aynı bina içinde bulunan bir İngilizce kursu var bilgilere göre orada kursa kendini kayıt ettirmiş ki kimler girip çıkıyor, şartları ne, koruması var mı? Yani planlı, projeli bir saldırı olayı...
 
Bu hain saldırının arkasında kimler var?
 
Önemli olan doğru sorgulama ile bu cinayetin üzerine gitmek olmalıydı. Polis'in 18 saatte ifade alıp caniyi cezaevine yollaması, sadece halkın vicdanına değil, polisin güvenilirliğine yara verir..
 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR