Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ERDOĞAN BAYRAKTAR'DAN HODRİ MEYDAN !
ERDOĞAN BAYRAKTAR'DAN HODRİ MEYDAN !
Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, 17-25 Aralık dosyasına ilişkin olarak, "Bağımsız bir savcı araştırsın, Yüce Divan'a gitmekten korkmam. 8 yıldır boğazımda bir düğüm var" dedi.
10 Eylül 2021, 13:26
 
 
Açıklamalarıyla 17-25 Aralık sürecinin tekrardan tartışmaya açılmasını sağlayan eski Bakan Erdoğan Bayraktar yeni açıklamalarda bulundu.
 
17-25 Aralık süreci ile ilgili "Dosyamda ne varsa, hem tapeler hem teknik takip doğrudur hem de benim telefon konuşmalarım A’dan Z’ye kadar doğrudur" sözleri tartışma konusu olan ve siyasetle, kamuoyunda yaşananlara ilişkin tekrardan tartışma başlatan Erdoğan Bayraktar yeni açıklamalarda bulundu.
 
'8 YILDIR BOĞAZIMDA BİR DÜĞÜM VAR'
 
Gazeteci Fikret Bila'ya konuşan Erdoğan Bayraktar, "Tarafsız bir savcı çıksın, bu dosyaları incelesin. Gerek görürlerse Yüce Divan'a gitmekten de korkmam" ifadelerini kullandı.
 
Fikret Bila Bayraktar ile birkaç gün önce yaptığı görüşmeyi, Halk TV'de şöyle anlattı: Sayın Bayraktar iki nokta üzerinde duruyor. Birincisi; 'Benim para pulda işim yok. İmar işleri yapmışsam, yasaya aykırıysa mahkeme iptal eder' diyor. Yani 'ben rüşvet almadım. Para almadım. Aynı kefede bir insan değilim.
 
Bu benim için çok önemli. Benim 8 yıldır boğazımda bir düğüm var. Ne içersem içeyim bunu yutamıyorum, sindiremiyorum içime
 
"8 yıldır boğazımda bir düğüm var. Ne içersem içeyim bunu yutamıyorum, sindiremiyorum içime. 'Gazoz içiyorum olmuyor, soda içiyorum olmuyor' dedi. Böyle benzetmeler de yaptı. Yani vicdani olarak bu suçlamayı içine sindiremediğini bu bakımdan yargıyı gündeme getirdiğini söylüyor. Tabii siyasi boyutu ayrı ama kişisel boyut olarak kendi ifadeleri böyle. Bu nedenle bir tarafsız savcı istiyor. Mutlaka dosya incelensin. Eğer gerek görürlerse Yüce Divan'a gitmeye, hiç kimse gitmek istemez ama ben Yüce Divan'a gitmekten de korkmam. Bunu bir onur meselesi haline getirdiğini ifade etti."
 
 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR