Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EYLEM TOK KAÇTIĞINA PİŞMAN OLMUŞ
EYLEM TOK KAÇTIĞINA PİŞMAN OLMUŞ
Ünlü yazar Eylem Tok ve ünlü doktor Bülent Cihantimur’un oğulları Timur Cihantimur, bir kişinin ölümüne neden oldu. Yaşananlar sonrası anne ve oğul yurtdışına kaçtı. Tok, "Biz dönüp doğru olanı yapacağız ve adalete teslim olacağız" ifadelerini kullandı.
6 Mart 2024, 20:36
 
İstanbul'da lüks araçla yaptığı kazada bir kişinin ölümüne neden olan ve annesi Eylem Tok tarafından Mısır'a kaçırılan 17 yaşındaki Timur Cihantimur ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
 
Neden başka ülke değil de Mısır'a kaçtı?
İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde kullandığı lüks araçla yol kenarındaki ATV tipi araçlara çarparak bir kişinin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan ve daha sonra annesi Eylem Tok tarafından Mısır'a kaçırılan 17 yaşındaki Timur Cihantimur ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
 
Eylem Tok ve Timur Cihantimur hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
Anne ve oğulun kaza sonrası yurt dışına kaçmak için plan yaptığı, ilk hedeflerinin ABD olduğu ama o saatte ABD'ye uçak bulamadıkları için ilk buldukları uçakla Mısır'a gittikleri tespit edildi.
 
Eylem Tok ve oğlu hakkında iade talebi
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Eyüpsultan'da meydana gelen kazada 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü ile annesi hakkında Mısır makamlarıyla iletişime geçtiklerini ve iade talebinde bulunduklarını açıkladı.
 
Sebebi ortaya çıktı 
Eyüpsultan'da 1 Mart 2024 günü meydana gelen trafik kazasında arkadaşları ile ATV ile gittiği esnada arızalanması sonrası yol kenarında bekleyen Oğuz Murat Acı'ya lüks bir araç çarpmıştı. Kaza sonrası lüks araç sürücüsü 17 yaşındaki Timur C., olay yerine gelen annesi Yazar Eylem Tok ile birlikte Mısır'a kaçmıştı.
 
EHLİYETSİZ OLUNCA CEZAEVİ KAÇINILMAZDI
Anne ve oğulun neden Mısır'a kaçtıklarının yanıtının Timur Cihantimur 'un ehliyetinin olmaması ve kazanın ölümlü olmasından dolayı oğlunun cezaevine gireceğinden korktuğu için bu kararı aldıkları ortaya çıktı.image
 
ABD'YE KAÇMA PLANI İLE MISIR'A GİTMİŞLER
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, kazanın 23.30'da gerçekleştiğini, anne-oğulun 04.30 uçağıyla Türkiye'den ayrıldığı ortaya çıktı. Hava limanındaki kaçış anları basına sızan anne oğulun kaçışı an be an görüntülü olarak ortaya çıktı.
 
İlk hedeflerinin ABD olduğu ama o saatte ABD'ye uçak bulamadıkları için ilk bulabildikleri uçakla Mısır gittikleri öğrenildi.
 
EYLEM TOK VE OĞLU TİMUR'UN ABD VATANDAŞLIĞI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ
Yazar Eylem Tok'un oğlunun ABD'de doğduğu için o ülkenin vatandaşı olduğu ve bu nedenle annesi tarafından oraya kaçırılmak istendiği de tespit edildi. İstanbul Havalimanı'nda ortaya çıkan görüntülerde de Timur C.'nin pasaport kontrolünden geçerken ABD pasaportunu kullandığı ortaya çıktı. İkilinin Mısır'ın ardından ABD'ye gitmeleri olası bir durum olarak değerlendiriliyor.
 
Eylem Tok, yaşananlar sonrası açıklama yaptı. 
Tüm bu olaylar nedeniyle üzgün olduğunu, korktuğunu ve paniklediğini ifade eden Tok, şunları söyledi; image
                        image
 
Oğlu Cihantimur'un, "Lütfen Türkiye'ye dönelim ve ben cezam ne ise onu çekeyim, ben bir aileyi dağıttım" diye ağladığını ifade eden ünlü yazar, oğlunun suçlamalardan kaçmak gibi bir düşüncesinin olmadığını söyledi.
 
Eylem Tok, şu ifadeleri kullandı;image 
 NE OLMUŞTU?
İstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart'ta seyir halindeki 3 ATV aracından biri arızalanmış, yol kenarına çekilen arızalı araç tamir edilmeye çalışılırken aynı yönde ilerleyen iki araçtan birisi buradaki 3 ATV'ye çarpmıştı. Kaza sonucu yaralanan Oğuz Murat Acı, İ.G, T.A, S.K. ve H.T. hastaneye kaldırılmıştı. Yaralılardan Oğuz Murat Acı, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetmiş, T.A'nın ise hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilmişti.
                           image
 
ÜNLÜ ESTETİK CERRAH BÜLENT CİHANTİMUR VE YAZAR EYLEM TOK'UN OĞLU
Yapılan incelemede, kazaya neden olan 16 yaşındaki sürücü Timur Cihantimur'un olay yerine gelen annesi Eylem Tok'un aracıyla buradan uzaklaşıp saat 02.00 sıralarında İstanbul Havalimanına gittikleri, 04.30 sıralarında da Mısır'a uçtukları tespit edilmişti.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR