Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEŞİKTAŞ KARABÜK'TE 90'DA VURULDU
BEŞİKTAŞ KARABÜK'TE 90'DA VURULDU
Spor To­to Sü­per Li­g’­de, Kar­de­mir Ka­ra­büks­por, ge­çen haf­ta ikin­ci sı­ra­ya otu­ran Be­şik­ta­ş’­ı af­fet­me­di.Be­şik­taş, Karadeniz deplasmanında bü­yük şok ya­şa­dı.
29 Mart 2014, 10:07

 

Siyah-Beyazlılar, ara trans­fer dö­ne­min­de Ka­ra­bükspor’a bedelsiz olarak kiraladığı Ene­ra­mo­’nun son dakika go­lüy­le teslim oldu. Devler Ligi’ne doğrudan gitme hesapları yapan Kartal, fırsat tepti

Spor To­to Sü­per Li­g’­de, Kar­de­mir Ka­ra­büks­por, ge­çen haf­ta ikin­ci sı­ra­ya otu­ran Be­şik­ta­ş’­ı af­fet­me­di. İlk 45 da­ki­ka­sı gol­süz bi­ten mü­ca­de­le­nin 90. da­ki­ka­sın­da sah­ne­ye çı­kan Eneramo Karabükspor’u zafere taşıdı.

Tolga: Bize yakışmadı

Beşiktaş’ın milli file bekçisi Tolga Zengin, mağlubiyeti bu sözlerle özetledi ve ekledi: “Oğuzhan’ın çıkmasıyla dengemiz bozuldu.”

Be­şik­ta­ş’­ın ba­şa­rı­lı ka­le­cisi Tol­ga Zen­gin maç son­ra­sı ol­duk­ça üz­gün­dü. De­ne­yim­li fi­le bek­çi­si, “Bi­ze ya­kış­ma­yan bir gol yedik. Oyun için­de da­ha üret­ken ol­ma­lıy­dık. Oğuz­han Öz­ya­kup oyun­dan çık­tık­tan son­ra den­ge­miz bo­zul­du. Za­man için­de iyi mü­ca­de­le et­ti­ği­miz an­lar­da  üret­ken ola­ma­dık. Ha­ta­mı­zı iler­le­yen haf­ta­lar­da te­la­fi et­mek  is­ti­yo­ru­z” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

Bu ara­da Be­şik­ta­ş’­a iki tat­sız olay birden ya­şan­dı. Ön­ce Oğuz­han Özyakup ma­çın ba­şın­da ka­sı­ğın­dan sa­kat­lan­dı ve 35. da­ki­ka­da oyun­dan çık­mak zo­run­da kal­dı. Ta­kı­mın bir di­ğer önem­li oyun­cu­su Ne­cip ise baş parmağındaki ağrılar nedeniyle sahaya iğ­ney­le çık­tı. Bu oyun­cu­nun da maç­tan son­ra ağ­rı­la­rı­nın art­tı­ğı be­lir­til­di. Hem Oğuz­ha­n’­ın hem de Ne­ci­p’­in son du­rum­la­rı­nın çe­ki­le­cek MR’­­dan son­ra net­lik ka­za­na­ca­ğı öğ­re­nil­di. Beşiktaş, Karabük deplasmanına sakatlık sorunları nedeniyle birçok oyuncusundan yoksun geldi.

Arkadaşları sahaya indi

Ene­ra­mo­’nun go­lü son­ra­sı il­ginç bir olay ya­şan­dı. Gol son­ra­sı iki si­ya­hi ta­raf­tar sa­ha­ya in­di ve Ni­jer­ya­lı fut­bol­cu­ya doğ­ru ko­şa­rak se­vin­ce or­tak ol­du. Karabükspor yedek kulübesi iki taraftarı saha dışana çıkarmak için büyük efor sarfetti. İki ta­raf­ta­rın üze­rin­den Türk kim­lik­le­ri çık­tı. İki­li, “Ene­ra­mo­’yu se­vi­yo­ruz on­dan sa­ha­ya gir­dik” de­di. Maç­tan son­ra duy­gu­la­rı­nı di­le ge­ti­ren tec­rü­be­li fut­bol­cu, “Çok mut­lu­yum. Ta­kım ar­ka­daş­la­rı­mı gös­ter­dik­le­ri per­for­mans­tan do­la­yı teb­rik edi­yo­rum. Sa­ha­ya gi­ren ta­raf­tar­lar ar­ka­daş­la­rım­dı. Gol he­ye­ca­nıy­la sa­ha­ya gi­rip be­ni kut­la­dı­la­r” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

'Çıkaracağımız dersler var'

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, son dakikada gelen golle 3 puanı bıraktıkları Karabük maçı sonrası "İyi oynamadık, ama yenilgiyi de
hak etmedik. Çıkaracağımız dersler var" dedi. "Sahanın son 3'te 1'lik bölümünde her zamanki gibi yeteri kadar iyi değildik" diye ekledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Karabük'e 1- 0 yenildikleri karşılaşma sonrası samimi açıklamalarda bulundu. Alınan sonuçtan memnun olmadığını belirten Hırvat çalıştırıcı, "Kazanmamız gereken bir maçtı. Buraya o amaçla gelmiştik. Ne varki bunu başaramadık. Bu puan kaybını kabul etmek çok zor" dedi. Oyunu kontrol edemediklerini belirten Bilic, " İyi oynamadık.Özellikle sahanın son 3'te 1' lik bölümünde her zamanki gibi yeteri kadar iyi değildik. Bu bölümde fark oluşturacak oyuncularımız eksikti. Ancak kesinlikle bahana üretmek istemiyorum. Kaybetmeyi hak etmedik. Her zamanki gibi bu maçı kapsamlı şekilde analiz edeceğiz. Çıkaracağımız dersler var. Önümüzde 7 karşılaşma daha bulunuyor. Bir sonraki maçımıza odaklanmalıyız" diye konuştu.

“Maçın hakkı beraberlikti”

Sahadan 3 puanla ayrılan Karabükspor'un teknik direktörü Tolunay Kafkas ise maç sonrası yaptığı açıklamada karşılaşmanın hakkının beraberlik olduğunu söyledi. "Beşiktaş mecburen orta saha orijinli futbolcularla oynadı. Sonra bocalamaya başladık. Sonra mesafe ayarlamalarını düzelttik. Oğuzhan'ın çıkmasıyla da oyun bizim tarafımıza gitti. Almeida, 4-4-2'ye döndürdü. Biz 4-3-3 ile devam ettik ve orta alanda Sow'u kullandık. Maçın geneline baktığımızda maçın hakkı beraberlikti. Şanslıydık, bu gol bizi çok sevindirdi. 4. sıraya kadar yükseldik.Oyuncularımı kutluyorum" dedi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR