Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEMİH KILIÇSOY'UN ÖNÜNÜ KİMLER KESİYOR ?
SEMİH KILIÇSOY'UN ÖNÜNÜ KİMLER KESİYOR ?
Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, milli takımda yaşanan Semih Kılıçsoy krizi hakkında konuştu. Uçar, Kılıçsoy'un kendisini ağlamaklı bir sesle arayarak, 'Beni 3 gündür burada tutuyorlar. Hiçbir idmana alınmadım' dediğini açıkladı.
22 Mart 2024, 16:17
 
A Milli Takım'da yaşanan Semih Kılıçsoy krizi derinleşiyor. Beşiktaş'ın genç yıldızı, ilk kez A Milli Takım kadrosuna davet edildikten sonra, Ümit Milli Takım'da ihtiyaç olduğu için kadrodan çıkartıldı.
 
18 yaşındaki Semih Kılıçsoy'un, Ümit Milli Takım'ın Gürcistan ve İtalya maçlarında oynaması için kadrodan çıkarıldığını söyleyen A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, "Onları Ümit Milli Takıma gönderme kararımızın iyi karşılanması gerekiyor. Burada daha az fırsat bulacaklarına orada daha fazla fırsat bulacaklardır." dedi.
image
Montella'nın açıklamalarından sonra, TV yayınına katılan Feyyaz Uçar, yapılan açıklamaların, alınan karardan "daha berbat" olduğunu dile getirdi: 
"Haberi duyduğumuzda şok olduk. Montella'nın açıklamalarıyla daha da şok olduk. Bu kadar dayanaksız, mesnetsiz açıklamalar üzücü. Dediği şeylere bakarsanız, 'daha fazla süre alması için' gibi bir laf var. Zaten Semih çok süre aldı bugüne kadar. Genç milli takımda 16 tane golü var bu çocuğun. Beşiktaş'ta da süre alıyor. Milli takımda süre alamayan oyuncular var, onları dert edinsin hocamız."
 
"AHMETCAN'A DA HAKSIZLIK"
"Açıklamanın neresini ele alsan boş. Ümit Milli Takım'ın maçı önemli diyorlar. Orada yaşı tutan 4-5 oyuncu var, o maç o kadar önemliyse, neden sadece Ahmetcan ve Semih. Sadece Semih'e değil, Ahmetcan'a yapılan da büyük haksızlık."image
 
"BENİ BURADAN ALIN"
"Oyuncu beni ağlamaklı arıyor, 'Hocam 2 gündür buradayım, hiçbir taktik, teknik idmana alınmadım. Çok mutsuzum, alabilirseniz beni buradan alın' dedi. 'Oğlum orası milli takım, oradan almak diye bir şey olamaz. Göreve devam edeceksin' dedim. Samat ağabey ayrı, ben ayrı telkin ettik çocuğu."
 
"HALT ETTİK DESİNLER"
"Beşiktaş'ın banko oyuncusu. Beşiktaş maçına hala gelen ciddi bir kitle var. Bunların çoğu Semih'i izlemek için geliyor maça. Anlam veremiyoruz, konuştukça daha da batıyorlar. 'Tamam, bir halt ettik' desinler."
 
"AÇIKLAMALAR DAHA BERBAT"
"Üstünde düşünülmemiş bile. Bunun açıklaması daha net olmalıydı. Daha inandırıcı, güven telkin eden bir açıklama olmalıydı. Açıklamalar, yapılan şeyden daha berbat."
 
"ÜST AKIL VARSA..."
"Konuyla ilgili milli takım görevlilerinden bazı kişilerle görüşmeler yaptık. Hiçbiri bize tatmin edici bir şey söylemedi. Onlar da anlamamış zaten ne olduğunu. Montella'ya etki edebilecek üst akıl varsa, daha da üzücü Türk insanı için. Kararları inşallah Montella veriyordur. Herhalde yardımcıları Semih'i anlatmadı."image
 
"UTANACAKLAR"
"Semih Kılıçsoy, milli takımdaki her kanat oyuncusundan daha iyi oynar, santrforlardan daha golcüdür. Semih'e bu hareketi layık görenler, yaptıkları şeyden utanacaklar zaman içerisinde. Tarih, Beşiktaş'ı hep haklı çıkarmıştır."
 
"ARDA GÜLER'E YAPAMAZLARDI"
"Bizim derdimiz, oyuncumuza yapılan kötü tavır. Bütün milli takım Beşiktaş'tan oluşsun istemiyoruz. Artık oyuncuların mağdur edilmesini istemiyoruz. Bu tavrı, Arda Güler'e veya başka birine yapamazlardı. Bunlar üzücü şeyler."
 
"SAKIN OLA, BÖYLE BİR HATA YAPMAYIN"
"Eğer EURO 2024'te başarı bekliyorlarsa, onlara özel oyuncular lazım. Semih Kılıçsoy gibi rakibi göbeğinden delen, olmayacak yerde pozisyon yaratan, karşı konulamaz oyuncu lazım. Bizim milli takımlarımız, yetenekli oyuncularla ön plana çıkar. Teknik, taktik, disiplinde geri kalmışızdır. Yeteneğimizle kazanmışızdır. Sakın ola ki, Avrupa Şampiyonası'nda böyle bir hata yapmayın. Türk evladı olarak söylüyorum, takipçisi olacağız bu konunun..

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR