Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
OĞUZ ÇETİN'DEN TERİM'E ELEŞTİRİ
OĞUZ ÇETİN'DEN TERİM'E ELEŞTİRİ
Azerbaycan'ın Hazar Lenkeran takımında teknik direktörlük yapan Oğuz Çetin, A milli takım futbol direktörü Fatih Terim'i eleştirdi.
17 Temmuz 2014, 08:16

 

Azerbaycan'ın Hazar Lenkeran takımında teknik direktörlük yapan Oğuz Çetin, A milli takım futbol direktörü Fatih Terim'i eleştirdi.

 Azerbaycan’ın Hazar Lenkeran takımında teknik direktörlük yapan Oğuz Çetin, “Fatih Terim önümüzü açmadı. Hep bana hep bana olmaz. Kişisel menfaatle yola devam edildiğinden futbolun gelişiminde zorlanıyoruz” diye konuştu. Mustafa Denizli’yi ayrı tuttuğunu söyleyen Çetin, E Jazeera’ya şunları söyledi...

- 2005’te Milli Takım kariyerime bir amaç için başladım. Fatih Terim, çevresindeki üç-beş kişi ve benimle birlikte diğer genç teknik adam arkadaşlarım bu yola, Terim sonrasında milli takıma ben ya da bir başka arkadaşım geçiş yapsın diye girdik.

 
YENİ İSİM YOK
 
- 7 yıllık bir kurumsal hafızaya sahiptim, 80 kez milli maçlarda aktif görev aldım, futbolculuk kariyerimi söylemiyorum bile. Bunların ülke tarafından değerlendirilmesi ve engellenmemesi lazım.
- Terim sonrası, Hiddink sonrası, Abdullah Avcı sonrası niye bir Aykut, niye bir Şifo, genç ve daha enerjik bir isim göreve gelmiyor? Ülkenin elit antrenör sayısını niye artırmıyoruz?
 
Fatih Hoca, Milli Takım’ın en başarısız yardımcı hocasıydı
 
“1987-88 sezonunda Derwall geldi, bir takım yatırımlar yaptı ve arkasından yardımcısı Mustafa Denizli göreve başladı. Daha önemlisi 1990’da Piontek geldiğinde yardımcılığını Fatih Hoca yapıyordu. Bence Milli Takım tarihinin en başarısız dönemi, dolayısıyla en başarısız yardımcı antrenörüydü. Kariyerinde önemli başarılar yokken Milli Takım’ın başına getirildi. Biz de zaten oyuncular olarak sahip çıktık, birlikteliğimizi ortaya koyduk, başarıları birlikte elde ettik.”

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR