Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEMİH KAYA JUVENTUS YOLUNDA
SEMİH KAYA JUVENTUS YOLUNDA
İtalya'nın önde gelen gazetelerinden Tuttosport, bomba bir iddia ortaya attı. Savunmaya takviye yapmak isteyen Juventus'un Semih Kaya transferi için Galatasaray'la temasa geçtiğini yazdı.
18 Ağustos 2014, 18:04

Taraftarlar yapılacak transferlerle ilgili haberleri beklerken, İtalya'da çok farklı bir iddia ortaya atıldı. Ülkenin önde gelen spor gazetelerinden Tuttosport'a göre Juventus gözünü Semih Kaya'ya dikti. Gazetedeki haberde Manolas'ı Arsenal'e kaptıran Siyah-Beyazlılar'ın 23 yaşındaki defans oyuncusu için Galatasaray ile temasa geçtiği kaydedildi.

Rakam 8 milyon Euro

Genç yaşına rağmen Semih'in çok tecrübeli olduğu belirtilerek, "Hem Galatasaray'da hem de milli takımda değişilmezlerden biri. Güçlü bir futbolcu. Stoperde ve sağ bekte oynayabiliyor. Özellikle üçlü savunmanın sağındaki stoper olarak ideal bir tercih" yorumları yapıldı. Başarılı futbolcunun, geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'a karşı forma giydiği ve Galatasaray'ın İtalyan devini turnuvanın dışında bıraktığı da hatırlatıldı. Torino temsilcisinin, Semih Kaya için Sarı-Kırmızılılar'a 8 milyon Euro'luk bir teklif sunacağı da öne sürüldü.

Yakından takip ettiler

Juventus'un, geçtiğimiz sezonki maçlar öncesinde Galatasaray'ı analiz ederken, Semih Kaya'nın dikkatleri çektiği öğrenildi. İtalyan ekibinin gözlemcileri, karşılaşmadan sonra genç savunmacıyı takip etmeye devam etti. Semih için detaylı bir rapor hazırlandı. Yeni teknik direktör Allegri'nin defansa takviye istemesinin ardından da kendisine verilen listenin ilk sıralarında Semih'in ismi yer aldığı kaydedildi. Savunmaya transfer yapmaya hazırlanan Galatasaray'ın bu sürpriz teklif karşısında nasıl bir tutum izleyeceği merakla bekleniyor. Ünal Aysal yaptığı birçok açıklamada, "Değerini bulan her oyuncuyu satarım" ifadelerini kullanmıştı.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR