Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY FIRTINA İLE GELDİ
GALATASARAY FIRTINA İLE GELDİ
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti. Sarı-Kırmızılı takıma galibiyeti getiren golleri 50. dakikada Felipe Melo ve 90+5'te Burak Yılmaz kaydetti.
4 Ocak 2015, 20:09

 

GalatasaraySpor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti. Sarı-Kırmızılı takıma galibiyeti getiren golleri 50. dakikada Felipe Melo ve 90+5'te Burak Yılmaz kaydetti.

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

Liderlik koltuğunu kaptırmak istemeyen Beşiktaş, zorlu derbide istediği futbolu sergileyemezken Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray'ı Felipe Melo'nun 49. dakikada ve Burak Yılmaz'ın 90+5. dakiakda attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrılmayı başardı. 

Beşiktaş'ta Veli Kavlak 62. dakikada Wesley Sneijder ile yaşadığı tartışma sonrasında direkt olarak kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 

Tartışmalı pozisyonların yaşandığı karşılaşmadan galip ayrılan Galatasaray puanını 35 yaparken Beşiktaş ile aynı puana ulaşmış oldu. Bu sonucun ardından 36 puandaki Fenerbahçe ise liderlik koltuğundaki yerini korumayı başardı.

Dostça karşılama… 
Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesinde Olimpiyat Stadında güzel görüntüler yaşandı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve kurmayları Galatasaray yönetimine Olimpiyat Stadı VIP salonunda özel bir yemek verdi. 

 
 

Derbi öncesinde iki kulüp idarecileri akşam yemeğinde bir araya gelirken sarı kırmızılıları temsilen G.Saray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Sportif AŞ Yönetim Kurulu üyesi Ali Dürüst katılırken bu davetten ötürü Fikret Orman’a teşekkür etti.

Yarsuvat derbiye gelemedi 

GALATASARAY Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, rahatsızlanınca dev derbiye gelemedi. Maçtan bir gün önce Florya Metin Oktay Tesislerine giderek sarı kırmızılı futbolculara başarı dileyen Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat soğuk algınlığı geçirmesi nedeniyle Olimpiyat Stadına gelemedi. Grip olan ve Beşiktaş maçına gelemeyen Duygun Yarsuvat, siyah beyazlı yönetimin davetine de bu nedenle katılamadı.

 Yolu açın arkadaşlar Maça geç kalacağız! 
Galatasaray takımını Florya Metin Oktay Tesislerinden yüzlerce sarı kırmızılı taraftar, Olimpiyat Stadına uğurladı. Deplasman yasağı nedeni ile Olimpiyat Stadına gelemeyen Galatasaray taraftarı maç öncesinde Florya Metin Oktay Tesislerine çıkarma yaptı. 

G.Saray’ın hareket saati olan 16:50’de 800’e yakın taraftar Florya Metin Oktay Tesislerinde meşaleler ve tezahüratlar ile sarı kırmızılı takım otobüsünü uğurlamak istedi. Takım otobüsü taraftarın desteği nedeni ile 15 dakika tesis kapısında kaldı. Ancak tesisin önünde tezahüratlar ile futbolculara destek olarak Beşiktaş maçına uğurlamak isteyen G.Saray taraftarı, takım otobüsünün çıkmasına izin vermedi. 

Coşkulu bir şekilde G.Saraylı futbolculara destek veren G.Saray taraftarı yaklaşık 15 dakika boyunca sarı kırmızılı takım otobüsünün geçişine izin vermeyip uğurlama törenini sürdürdü. Hamzaoğlu’nun anonsu üzerine yol açıldı 
Taraftarlar destek verirken G.Saray takımının Florya’dan çıkışına izin vermedi. Normalde karşılaşmanın başlamasına 1 buçuk saat kala statta olan G.Saray, saatler 17:05’i gösterirken halen Florya’da idi. 

G.Saray takımı stada 10 dakika geç kaldı 

Bunun üzerine takım otobüsünün içinden G.Saray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu eline mikrofonu alarak “ Hepinizin ayağına sağlık. Yolu açın arkadaşlar. Yoksa maça geç kalacağız” diyerek G.Saray taraftarına seslendi. 
Ve güçlükle Florya’dan çıkan G.Saray kafilesi, Olimpiyat Stadına 10 dakika rötarlı giriş yaptı. Normalde 17:30’da Olimpiyat Stadına giriş yapmayı planlayan G.Saray takımı saat 17:40’da ancak gelebildi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR