Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ERKAN ZENGİN TRABZON'DA
ERKAN ZENGİN TRABZON'DA
Erkan zengin illaki Fenerbahçe olsun başka takımda oynamam demekten parayı görünce vaz geçti ve Trabzon'a imza için geldi.
21 Ocak 2015, 09:22

 

Erkan zengin illaki Fenerbahçe olsun başka takımda oynamam demekten parayı görünce vaz geçti ve Trabzon'a imza için geldi.

Trabzonspor'un renklerine kattığı Eskişehirspor'un Türk asıllı İsveçli oyuncusu Erkan Zengin, bordo-mavili camiaya ilk mesajlarını kulübün sosyal medya hesaplarında yayınlanan 14 saniyelik videoyla verdi.


Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Teknik Direktör Ersun Yanal'la bugün İsveç'te görüşen ve anlaşan Erkan Zengin, saat 21.00 sıralarında özel uçakla Türkiye'ye hareket etti. Beraberinde Hacıosmanoğlu, Yanal ve kulüp CEO'su Burak Gürdal'la birlikte özel uçağa binen Erkan Zengin, bordo mavili camiaya kısa bir video ile ilk mesajlarını verdi.


Erkan Zengin, kulübün sosyal medya hesaplarında yayınlanan videoda şu ifadeleri kullandı: Öncelikle herkese hayırlı olsun. Ben Trabzonspor' a imza attım. Çok büyük bir şehre geldim. Futbol tutkusu olan bir şehre geldim. Allah izin verirse hep beraber çok büyük başarılara imza atacağız. Herkese hayırlı olsun.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR