Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY'IN TRANSFER BOMBALARI
GALATASARAY'IN TRANSFER BOMBALARI
Spor Toto Süper Lig'de 20. şampiyonluğunu kazanan Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun transfer edilmesini istediği isimler belli oldu.
29 Mayıs 2015, 17:58

 

Hamza Hamzaoğlu, Süper Lig'de forma giyen oyunculardan oluşan bir transfer listesi hazırladı.

Listede; Bursaspor'dan Fernandao, Serdar Aziz ve Ozan Tufan, Akhisar Belediyespor'dan Bilal Kısa ile Güray Vural ve Kayseri Erciyesspor'dan kaleci Gökhan Değirmenci yer alıyor.

 Sarı-kırmızılılar, Serdar Aziz için devre arasında temasa geçmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. Hamzaoğlu, Fernandao'yu kadrosunda görmek istediğini ise daha önce açıklamıştı. Ozan Tufan konusunda henüz yönetimin bir girişimi olmadı. Sezon sonunda Galatasaray 'ın Ozan için teklifte bulunması bekleniyor.

Akhisar Belediyespor'da başarılı bir dönem geçiren Hamza Hamzaoğlu, eski öğrencileri Bilal ve Güray'ı transfer etmek istiyor. Orta sahada Bilal'ın tecrübesinden yararlanmak isteyen Hamzaoğlu, sol kanatta ise Güray'ın hem defans hem de hücumdaki performansına güveniyor.

 

Kayseri Erciyesspor'da gösterdiği performans ile dikkati çeken Gökhan Değirmenci ise Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. Hamzaoğlu, 26 yaşındaki kaleciyi Fernando Muslera'nın alternatifi olarak kadroda görmek amacında. Sarı-kırmızılılar, bu sezon Sinan Bolat ve Eray İşçan'dan istediği verimi alamamıştı.

Galatasaray yönetimi, Türkiye Kupası finalinden sonra transfer sezonunun açılmasıyla birlikte listede yer alan isimler ile masaya oturarak kadroyu güçlendirmeye çalışacak.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR