Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY'A FRANSIZ BEK
GALATASARAY'A FRANSIZ BEK
Alman futbolcu Podolski’yi kadrosuna katarak ses getiren Galatasaray, Fransa’da Troyes takımının formasını giyen sol bek oyuncusu Lionel Carole'un transferini de resmen açıkladı.
11 Temmuz 2015, 21:59

 

Oyuncu için 1.5 milyon euro bonservis verilecek. 4 yıl anlaşılan Carole’ye 700 bin euro garanti para ile 15 bin euro maç başı ücret ödenecek.

39 resmi maçta forma giydi

Açıklamada oyuncunun gelecek sezon 25 resmi maçta ilk 11’de forma giymesi halinde 300 bin euro daha ödeneceği belirtildi. 24 yaşındaki isim geçen sezon Troyes formasıyla 39 resmi maçta forma giydi. Rakip fileleri havalandıramadı. Oyuncunun, kulübüyle 2016’ya kadar sözleşmesi bulunuyordu.

Yetki tamam transfer hızlanıyor

4 Galatasaray yönetimi, gayrimenkullerin değerlendirilmesi de başta olmak üzere mali konular için genel kuruldan oy çokluğuyla onay aldı. Toplam gelir bütçesi 123.8 milyon liraya, toplam gider bütçesi 129.5 milyon liraya çıktı. Dursun Özbek, “Taraftarlar merak etmesin. Transferde hızlanacağız” dedi. Başkan Dursun Özbek şöyle devam etti: “Basketbol şubesi dışında sporcularımıza borcumuz yok. Onu da kapatacağız. Kasada da 14.5 milyon euro var. Yaklaşık 41 milyon lira faiz ödendi. Yazık günah.” Kulübün, 31 Mayıs itibariyle konsolide borç alacak farkının 871 milyon lira olduğu açıklandı.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR