Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
OZAN TUFAN BEŞİKTAŞ'I SEÇTİ
OZAN TUFAN BEŞİKTAŞ'I SEÇTİ
Ozan Tufan'ın transferinde son 24 saatte yaşananlar tüm dengeleri Beşiktaş lehine değiştirdi..
11 Ağustos 2015, 07:06
 

Ozan Tufan takımını seçti: Beşiktaş

Ozan Tufan'ın transferinde son 24 saatte yaşananlar tüm dengeleri Beşiktaş lehine değiştirdi...

Bursa Başkanı Bölükbaşı, “Şenol Güneş, oyuncularımızın kafasını karıştırıyor” dedi, deneyimli hoca ise, “Bir oyuncu bunu söylesin, o adamın alnını karışlarım” yanıtını verdi.

Son 1 yıldır devleri peşinden koşturan Ozan Tufan’ın transferinde Beşiktaş artık 1 değil birkaç adım önde... Son 24 saatte yaşananlar genç yıldızın tercihini de, Beşiktaş’ın gözden çıkardığı rakamı da,
Bursaspor’un tavrını da ortaya koydu. İşte ayrıntılar...

Beklenenden ağır yanıt

Tüm bu polemiklerin merkezindeki isim olan Ozan Tufan ise, “Şenol Hocam ne söylüyorsa doğrudur!” sözleriyle tarafını seçti.

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, kısa süre önce flaş bir çıkış yapmış ve eski hocası için, “Şenol Güneş oyuncularımızın aklını karıştırıyor” ifadesini kullanmıştı. Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş, dün Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği’nin (TPFD) ödül töreninde yine bu sorulara muhatap oldu. Deneyimli hoca beklenenden sertti: “Seviyeli konuşmak gerekiyor. Başkan, hoca veya futbolcu olursunuz ama adam olmak çok daha önemlidir... Aşağı yukarı 45 yıldır bu futbolun içindeyim. Bir tane oyuncu desin ki, ‘Benim aklımı karıştırdı’ ben o adamın alnını karışlarım.”

‘Ozan kalmak istemiyor’

Dozu çok yüksek bu atışma aynı organizasyonda Bursasporlu Ozan Tufan’a soruldu... Genç futbolcu, geçiştirmek ya da cevapsız bırakmak yerine adeta taraf seçti ve “Şenol hocam ne diyorsa doğrudur” sözleriyle Güneş’in yanında saf tuttu. Bu kadarla da kalmadı gelişmeler. Ozan’ın menaceri Ahmet Bulut da artık okun yaydan çıktığını doğruladı. Bulut, “Oyuncu Bursaspor’da kalmak istemiyor. Bunu Bursaspor’a ilettik. Beşiktaş’ın 7 milyon Euro’luk (21 milyon TL) bir teklifi var. Bu hafta transfer biter” sözleriyle kulüplerin de anlaşma zemini yakaladığını duyurdu.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR