Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY ZOR KURTULDU
GALATASARAY ZOR KURTULDU
Son şampiyon Galatasaray lige üç puan ile başlayamadı ama iki farklı geriye düştüğü maçtan 1 puan çıkarmayı başardı.
16 Ağustos 2015, 07:48

 

Sivasspor adına biri penaltıdan olmak üzere iki kere ağları sarstı. Cimbom önce Burak, sonra Podolski ile maça tutundu. Futboluyla eleştirilse de geçen sezonki 'geri dönüşlerinden' esintiler sundu  

Süper Lig’in ilk haftasında Sivasspor karşısına “2014-2015 sezonu Şampiyonu” unvanıyla çıkan Galatasaray beraberliği zor kurtardı. Daha 8 gün önce Bursaspor’u yenerek Süper Kupa’yı müzesine taşıyan ve moral bulan Aslan, Florya’nın kapısından dönen Aatıf’ın iki golüne engel olamadı. İkinci yarıda oyuna taktik değiştirerek giren Aslan, Burak ile toparlandı. Önce Burak farkı bire indirdi, ardından Podolski’nin kafa golü Aslan’a 1 puanı getirdi.

İŞTE GOL DAKiKALARI

10 Cicinho’dan aldığı topla hareketlenen Aatıf’ın ceza alanı dışından sol çaprazdan şutunda kaleci Muslera’nın elinden kaçırdığı meşin yuvarlak, ağlarla buluştu: 1-0.

55 Ceza alanı içinde topla buluşan Aatıf, Bilal’in darbesiyle yerde kaldı ve maçın hakemi beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen ilk golün sahibi Aatıf, meşin yuvarlağı Muslera’nın üzerinden ağlarla buluşturdu: 2-0.

60 Sneijder’in yerine oyuna giren Burak, mücadeleye hareket getirdi. Kullanılan serbest vuruşta Selçuk’un ceza alanına ortasında Burak, kale sahası içinde yakın mesafeden vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi: 2-1.

81 Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Telles’in ceza alanına ortasını yaptı. Topa çok iyi yükselen Podolski’nin etkili kafa vuruşunda top ağlara göndererek beraberliği sağladı: 2-2. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca taraflar 1’er puana razı oldu.

540 DAKİKA SONRA GELEN GOL

Se­zo­na “Yı­lın Fut­bol­cu­su” ve “Yı­lın ka­le­ci­si” ödül­le­riy­le baş­la­yan Mus­le­ra dün ge­ce Si­vas’ta uzun bir süre sonra ilki ya­şa­dı. Cim­bom’un ge­çen se­zon­ki ba­şa­rı­sın­da bü­yük rol oy­na­yan Uru­gu­ay­lı fi­le bek­çi­si Fer­nan­do Mus­le­ra uzun bir ara­dan son­ra ligde ka­le­sin­de gol gör­dü. De­ne­yim­li el­di­ven lig­de to­pu ağ­lar­da gör­düğü son maç 19 Ni­san’da (540 dakika) Trab­zons­por’a 2-1 kay­be­di­len maç­tı.

"İYİ GERİ DÖNDÜK"

Galatasaray'ın beraberlik golünü atan Podolski, sergilenen oyundan memnun kaldığını işte bu sözlere dile getirdi

Galatasaray'ın flaş transferi Podolski, çıktığı ilk maçında ağları sarsarak takımının bu zorlu deplasmanda bir puana dönmesinde pay sahibi oldu.

Maçtan sonra duygularını dile getiren Alman oyuncu, "Özellikle ikinci yarıda takım olarak başarılı bir oyun sergiledik. İyi bir geri dönüş gösterdik ve sonuna kadar sahada kaldık. Brezilyalı yıldız Alex Telles ise ilk yarıda tutuk kaldıklarını ifade ederek "Ancak ikinci yarıda toparlandık. Zorlu bir rakibe karşı oynadık. Bir puan kötü değil. Burada beni sevindiren nokta takım arkadaşlarımın hep golü kovalaması oldu" diye konuştu.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR