Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FURY BOKS EFSANESİNİ BİTİRDİ
FURY BOKS EFSANESİNİ BİTİRDİ
Boksta Dünya Ağırsiklet unvan maçında 11 senedir kemerin sahibi olan Klitschko, Profesyonel maçlarda mağlubiyeti olmayan Fury ile karşılaştı.
29 Kasım 2015, 17:55
 
Boksta Dünya Ağırsiklet unvan maçında 11 senedir kemerin sahibi olan Klitschko, Profesyonel maçlarda mağlubiyeti olmayan Fury ile karşılaştı ve yeni şampiyon geldii..
 
150 milyondan fazla kişi ekranları başında, 50 bin kişi Esprit Arena'da 140 milyon TL'lik mücadeleyi puan farkıyla Fury kazandı.
 
image
 
Boksta Dünya Ağırsiklet unvan maçını Vladimir Klitschko karşısında Tyson Fury kazandı. 2004 yılından bu yana yenilgisi olmayan Wladimir Klitschko, Tyson Fury'e yenilerek Dünya Şampiyonluğunu kaptırdı.
 
VE BOKSTA BİR DEVİR KAPANDI
 
Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonluğu mücadelesinde 11 yıldır kaybetmeyen Ukraynalı boksör Wladimir Klitschko ile İngiliz boksör Tyson Fury karşı karşıya geldi. 
 
12 raund süren mücadelede hakem kararıyla kazanan, maçta kuraldışı hareket nedeniyle puanı da silindiği halde İngiliz boksör Tyson Fury oldu. Tyson Fury, Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu ünvanını Wladimir Klitschko'nun elinden aldı. 
 
ELİNE MİKROFONU ALDI ŞARKI SÖYLEDİ
 
Henüz 27 yaşında olan Tyson Fury, maç sonunda renkli tavırlarıyla dikkat çekti. Sevgilisiyle birlikte ringe gelen Fury, mikrofonu eline alarak şarkı söyledi ve ardından Klitschko'ya dönerek şu ifadeleri kullandı:
 
 
SENİ SEVİYORUM VE BEĞENİYORUM
 
"Maçtan önce söylediklerim tamamen takılma amaçlıydı. Seni seviyorum ve çok beğeniyorum Klitschko."
 
Wladimir Klitschko, maçı kaybederek Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu ünvanından olmasına rağmen 18 milyon Dolar'ı cebine koydu. Yeni şampiyon Tyson Fury ise 5.5 milyon Dolar kazandı.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR