Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEŞİKTAŞ MERSİN İY.MAÇI ERTELENDİ
BEŞİKTAŞ MERSİN İY.MAÇI ERTELENDİ
por Toto Süper Lig'in 18.haftasında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanması beklenen Beşiktaş Mersin İdmanyurdu maçı yoğun kar yağışı nedeniyle 6.dakikada durdu
17 Ocak 2016, 18:47

 

Spor Toto Süper Lig'in 18.haftasında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanması beklenen Beşiktaş Mersin İdmanyurdu maçı yoğun kar yağışı nedeniyle 6.dakikada durdu.

Karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan ve futbolcular içeri girdi ve saha çizgileri tekrar çekildi. Ancak zeminin istenilen seviyeye gelmesi nedeniyle Kalkavan iki takımın kaptanlarının da görüşüyle maçın ertelenmesine karar verdi.

İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ
Tatil edilen maçın kural gereği 24 saat içinde kalan süreden itibaren tekrar oynanması gerekiyor. Ancak TFF yaptığı açıklamada yarın hava şartlarının daha kötü olması beklendiği için müsabakayı ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.


YAKLAŞIK 2 SAAT TEMİZLİK YAPILDI
Yarıda kalan maçın yaklaşık 2 saat öncesinde 'kar' paniği ortaya çıktı. İstanbul'da başlayan kar yağışı sonrasında, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda da hummalı bir çalışma start aldı.

2 saat boyunca süren kar temizleme çalışmalarının ardından, maçın hakemi Mete Kalkavan sahaya çıkarak son kontrollerini yaptı ve maçın oynanmasında bir sakınca görmedi.

Karşılaşma yapılan detaylı incelemelerin ardından yaklaşık 7 dakika gecikmeyle başladı. Maçın 6. dakikasında ise karşılaşma tatil edildi.

Yoğun kar yağışı nedeniyle ileri tarihe ertelenen Mersin İdmanyurdu maçının ardından Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

 

İşte Güneş'in sözleri:

"Futbolda şartlar neyse uymalısınız. Bugün iki takımın da durumu önemliydi. Eksik kadroyla geldiler, kötü bir dönemden geçiyorlar ama sahada futbol oynamak önemliydi. Kötü zeminden dolayı saha futbol oynamaya el verişli değildi. 5 dakika boşa geçti. Keşke baştan bilinseydi de buraya gelmeseydik ama böyle oldu. Artık ne zamana alınırsa çıkıp oynayacağız."

"6'DA OYNASAYDIK BİTİRİRDİK"
"Türkiye'de hava durumu tahminleri doğru çıkıyor. Bu maç 6'da oynansaydı bitirirdik belki. Buna şanssızlık olarak bakıyoruz. Yarına oynanmasını beklemek zordu, doğru karar verildi. Bu gece bastıracak kar. Belki burada dursak tesise dönemeyiz. Karabük maçımız da 19:45'e koymuş. O maça paf takımımızla gitmeyi düşünüyoruz. Uçağın gitmediği, havanın kötü olduğu bir şehre gideceğiz. Sonra da Trabzon'a geçeceğiz. Keşke oynayıp hazır olsaydık ama yapacak bir şey yok. Tek önemli olan şey Trabzon maçına hazırlanmak."

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR