Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SERDAR TAŞÇI BAYERN MÜNİH'TE
SERDAR TAŞÇI BAYERN MÜNİH'TE
Son dönemde adı bir çok kulüple anılan ve Rusya'nın Spartak Moskova Kulübü'nde forma giyen Türk kökenli oyuncu Serdar Taşçı, bundesliga şampiyonu Bayern Münih'e transfer oldu.
1 Şubat 2016, 22:57

 

Ara transferde Almanya Bundesliga devi Bayern Münih, Türk asıllı savunma oyuncusu Serdar Taşçı'yı renklerine bağladı.

Son dönemde adı bir çok kulüple anılan ve Rusya'nın Spartak Moskova Kulübü'nde forma giyen Türk kökenli oyuncu Serdar Taşçı, bundesliga şampiyonu Bayern Münih'e transfer oldu. Transferin bitmesine saatler kala gerçekleştirilen transferle Serdar Taşçı, sezon sonuna kadar kiralandığı belirtildi. Serdar taşçı transferini İnternet sitesinden taraftarına duyuran FC Bayern Münih Kulübü, 28 yaşındaki tecrübeli oyuncu Serdar Taşçı'nın anlaşma yapılan mukaveleyi Moskova'da imza atarken çekilen resmine de yer verdi.image

FC Bayern Münih Kulübü adına Taşçı transferini değerlendiren Matthias Sammer, „kısa zamanda bu transferi gerçekleştirebildiğimiz için mutluyuz. Serdar Taşçı, kalitesi ve tecrübesiyle bize katkı sunacağına inanıyor“ açıklamasında bulundu.

Sezon sonuna kadar Bayer Münih forması giyecek olan Serdar Taşçı ise, „ben kendimi çok iyi hissediyorum, umarım takıma iyi faydalı olabilirim“ ifadesine yer verildi.

Öte yandan Serdar Taşçı ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma sağlandığı açıklanırken, sezon sonunda kulübün istemesi halinde mukavelenin uzatılacağı da, yapılan anlaşmaya yazıldığı belirtildi.

İŞTE SERDAR TAŞÇI'NIN AÇIKLAMALARI!
Serdar Taşçı, Alman takımının mücadele ettiği üç kulvarda da kupa almasına yardımcı olmak istediğini söyledi. 
Taşçı, Bayern Münih'in televizyon kanalı FCB.tv'ye yaptığı açıklamada, Kendisini iyi hissettiğini ve Bayern Münih'e geldiğinden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Bayern Münih'in her zaman büyük hedefleri olduğunu ve bu sezon da UEFA Şampiyonlar Ligi, Bundesliga şampiyonluğu ve Almanya Kupası'nı kazanmak istediğine işaret eden tecrübeli oyuncu, "Ben de takıma bu 3 kupayı kazanması için kalitemle yardımcı olmayı ümit ediyorum" ifadesini kullandı.

Serdar Taşçı, bir hafta takımla iyi antrenman yaptıktan sonra formunu bulacağını kaydetti. 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR