Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ERSAN GÜLÜM ÇİN'E GİTTİ
ERSAN GÜLÜM ÇİN'E GİTTİ
Beşiktaş’a 7 milyon Euro, kendisine de 3 yıllığına 12 milyon Euro kazandıracak sözleşmeye imza atıp Çin’in Hebei China Fortune takımına transfer olan Ersan Adem Gülüm, “Bu başkanım Fikret Orman’ın zaferidir” dedi.
5 Şubat 2016, 02:14

 

7 milyon Euro bonservis bedeliyle Çin’in Hebei China Fortune takımına transfer olan Ersan Adem Gülüm, “Bu transfer başkan Fikret Orman’ın zaferidir. Çinliler 4 milyon Euro önerdiler ancak o 7 milyon Euro’da diretti” dedi.

Beşiktaş’a 7 milyon Euro, kendisine de 3 yıllığına 12 milyon Euro kazandıracak sözleşmeye imza atıp Çin’in Hebei China Fortune takımına transfer olan Ersan Adem Gülüm, “Bu başkanım Fikret Orman’ın zaferidir” dedi.

Çin’den bir çok kulüpten teklif aldığını anlatan Ersan, “Geçen yıldan bu yana beni istiyorlardı. Fortune’un sunduğu şartlar hem benim ve hem kulübümün menfaatine uygun olduğu için kabul ettim. Bu transfer, tamamen başkanım Fikret Orman’ın zaferidir. Çünkü başlangıçta 4 milyon Euro bonservis öneriyorlardı ancak başkan diretince 7 milyon Euro’yu kabul ettiler” dedi.

DEMBA BA’DAN DESTEK ALACAK
Hayatında aktarmalı uçakla dahi Çin’den geçmediğini söyleyen Ersan, “Demba Ba ile sürekli görüşüyorum. Orada başka arkadaşım da yok. Demba Ba’dan destek alırım. Çünkü o beni de Türk insanını da çok seviyor” dedi.

Kendisinin gidişiyle Beşiktaş’ın defansta bir sıkıntı yaşamayacağını söyleyen Ersan, “Taraftarlarımız bana en kötü günümde de sahip çıktı. Beşiktaş’ın şampiyon olması için dua edeceğim. Güçlü ve klas bir kadromuz var. Yeni tranfserlerin uyum sorunu olacağını düşünmüyorum çünkü teknik direktörümüz Şenol Güneş, takımı sistemli bir şekilde yönetiyor. Sorun olursa da o mutlaka bir çözüm bulur” dedi.

YENİ TAKIMINDA KİMLER VAR?
Ersan’ın yeni takımı Hebei China Fortune’da Trabzon’dan ayrılan M’Bia’nın yanı sıra Roma’dan alınan ünlü yıldız Gervinho ile eski Beşiktaşlı Edu da var.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR