Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YETER ARTIK '' TRABZONSPOR REZİLLİKLERİ ''
YETER ARTIK '' TRABZONSPOR  REZİLLİKLERİ ''
Süper Lig’in 30. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor deplasmanında olaylı bir maça çıktı. Sarı-lacivertliler başından sonuna kadar üstün götürdüğü mücadeleyi 4-0 önde götürürken,Trabzonspor-Fenerbahçe maçında bir holigan sahaya girerek çizgi hakemi Volkan Bayarslan'ı yere düşürüp yumrukladı
24 Nisan 2016, 22:02

 

Süper Lig’in 30. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor deplasmanında olaylı bir maça çıktı. Sarı-lacivertliler başından sonuna kadar üstün götürdüğü mücadeleyi 4-0 önde götürürken, sahaya taraftarların girmesi ve çizgi hakemi Volkan Bayarslan’ın darp edilmesi sonucunda soyunma odalarına gidildi.

Karşılaşma Fenerbahçe lehine tescil edilecek.

Beşiktaş’ın puan kaybettiği kritik haftada mutlak 3 puan amacıyla sahaya çıkan Fenerbahçe, sezonun en rahat maçlarından birini Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynadı.

Sarı lacivertlilerde Alper Potuk 23. dakikada perdeyi açarken, Volkan Şen 27. dakikada skoru 2-0’a getirdi. İkinci devrede oyun üstünlüğünü sürdüren konuk takımda, Nani ceza alanı dışından sert bir vuruşla farkı 3’e çıkardı.

Noktayı ise Robin Van Persie koydu. Hollandalı futbolcu 61. dakikada frikik golü kaydederek Avni Aker’de 61 şovunu yaptı.

BEŞİKTAŞ’IN 3 PUAN GERİSİNDE

Akhisar Belediyespor karşısında 2 puan kaybeden Beşiktaş’ın arkasında takipte olan Pereira’nın ekibi, puanını 67’ye yükseltti. Sarı-lacivertliler, 70 puanlı lider Beşiktaş’ın ilerleyen haftalarda puan kaybetmesini bekleyecek. Fenerbahçe ligde bir sonraki hafta Gaziantepspor’u konuk edecek.

ONUR KIVRAK BİTMİŞ

Esteban’dan kaleyi devralan Onur Kıvrak’ın kötü performansı Trabzonspor’da dikkat çeken unsurlar arasında idi. Hatalı goller yiyen ve formsuz gözüken başarılı kaleci, Esteban’ı mumla arattı. Özellikle Robin van Persie’nin frikik şutunu parmaklarının arasından kaçırdığı gol, Onur’un büyük tepki görmesine sebep oldu

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında bir holigan sahaya girerek çizgi hakemi Volkan Bayarslan'ı yere düşürüp yumrukladı

image

TARİHİ CEZA YOLDA

 
Süper Lig’de oynana Trabzonspor – Fenerbahçe maçında 89. dakiakda yaşnan olaylardan sonra TFF’nin hukuk organları harekete geçti. Saha olayları nedeniyle PFDK’ta sevk edilmesi kesin olarak gözüken Trabzonspor’a rekor bir cezanın verilmesi bekleniyor.
Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’e atılan cisimlerle başlayan usulsüzlükler, çizgi hakemi Volkan Bayarslan’a yapılan saldırı sonrasında doruk noktasına ulaştı. Gözlemciden gelecek olan raporları acilen talep edecek olan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun, bordo-mavililere tarih bir ceza vermesi bekleniyor.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR