Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İSVİÇRE VE SLOVAKYA ÜST TURA YAKIN
İSVİÇRE VE SLOVAKYA ÜST TURA YAKIN
EURO 2016 ilk tur maçları tüm hızı ile devam ederken,A Grubu maçında Romanya ile İsviçre 1-1 berabere kaldı.B grubunda ise Slovakya, Rusya'yı 2-1 mağlup etmeyi başardı.
15 Haziran 2016, 19:57
 
2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) A Grubu maçında Romanya ile İsviçre 1-1 berabere kaldı. Bu skorla İsviçre puanını 4'e çıkararak üst tura çıkma adına büyük avantaj elde etti. Romanya ise turnuvada ilk puanını kazandı.
 
image
 

kinci maçlara geçilen A Grubu'nda Romanya ile İsviçre karşılaştı. Mücadeleye etkili başlayan taraf İsviçre olsa da ilk gol Romanya'dan geldi.

18. dakikada Lichtsteiner'in ceza sahası içinde Chipciu'ya müdahelesiyle hakem Karasev penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Gençlerbirliği forması giyen Stancu, meşin yuvarlakla kaleciyi farklı köşelere yollayarak Romanya'yı 1-0 öne geçirdi.

28. dakikada ceza sahası içinde topu önünde bulan Sapunaru'nun şutunda, meşin yuvarlak direğe çarpıp dışarı çıktı.

image

İlk yarı Romanya'nın 1-0'lık üstünlüğüyle bitti.

İsviçre aradığı beraberlik golünü 57. dakikada buldu. Rodriguez'in sol kanattan kullandığı korner atışında Djourou'nun indirdiği topu önünde bulan Mehmedi'nin bekletmeden vuruşunda, meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-1.

SLOVAKYA RUSYA'YI YENEREK BÜYÜK AVANTAJ YAKALADI

image

EURO 2016 da İkinci maçlara geçilirken B grubunda, Rusya ile Slovakya karşılaştı.denk kuvvetlerin merakla beklenen maçında Slovakya Rusya'yı yenerek gruptan çıkmak için büyük avantaj elde etti.
 
Maçta Rusya, topla daha fazla oynayan taraf olsa da golü Slovakya buldu. 32. dakikada Hamsik'in savunmanın arkasına attığı topa hareketlenen Weiss, 2 savunmacıyı oyundan düşürmesinin ardından çektiği şutla topu filelere göndererek, Slovakya'yı öne geçirdi: 0-1.
 
45. dakikadaki köşe vuruşunda, takım arkadaşının yerden pas attığı Hamsik ceza sahasına girdi. Topu sağına çeken Hamsik, açısının dar olmasına rağmen yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturarak, Slovakya'nın soyunma odasına 2-0 önde gitmesini sağladı.
 
image
 
İkinci yarıda baskılı bir oyun ortaya koyan Rusya, aradığı golü 80. dakikada buldu. Shatov'un ortasına yaptığı kafa vuruşuyla topu Slovakya ağlarına gönderen Glushakov, skoru 2-1'e getirdi.
 
Rusya, kalan bölümdeki ataklarından sonuç alamadı. Sahadan 2-1 galip ayrılan Slovakya, puanını 3'e çıkarırken, Rusya bir puanda kaldı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR