Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TALISCA GOLÜ ATTI KÜFÜRÜ YEDİ
TALISCA GOLÜ ATTI KÜFÜRÜ YEDİ
Benfica deplasmanında puan getiren müthiş golü atan Talisca'nın eşi ve kızına, Portekizli taraftarlar tarafından çok ağır hakaretler yapıldı.
14 Eylül 2016, 09:03
 
Beşiktaş’ın Benfica ile 1-1 berabere kaldığı maçta siyah-beyazlıların golünü Portekiz ekibinden kiralanan Talisca’nın atması olay yarattı.
 
Karşılaşmanın ardından Benficalı bazı taraftarlar, Talisca’nın hayat arkadaşı Anna Paula Ramos’a sosyal medya üzerinden çok ağır yorumlar yaptı.
 
image
 
Talisca’nın eşine hakaretler içeren yorumlarda, “Benfica, sizi sefaletten kurtardı. Aileniz saygı hak etmiyor. Utanmalısınız. Kızın ve sen maymunsun, çöp, köpek. Umarım ölürsün” ifadelerini kullandılar.
 
Bu tepkilerin ardından Talisca’nın eşi, “Ne düşünüyorsunuz? Lanet olası taraftarlar, kızımı o pis ağızlarına alıyorlar. Yorumlarınız burada, ırkçılar, saygısızlar” diye tepki verdi.
Beşiktaşlı taraftarlar ise Anna Paula Ramos’a destek oldular ve “Yenge sana kimse karışamaz karşısında bizi bulurlar rahat ol. Siz bizim canımız ciğerimizsiniz. Talisca’nın kıymetini bilemediler” şeklinde yorumlarda bulundular.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR