Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HAKAN VE ARİF UĞRUNA 2750 ÜYE ATILDI
HAKAN VE ARİF UĞRUNA 2750 ÜYE ATILDI
Galatasaray'dan son dakika kararı geldi. Galatasaray'da dün yapılan mali genel kurulda kulüp üyeliğinden ihraç talepleri reddedilen Hakan Şükür ve Arif Erdem için sarı kırmızılılar yeniden alarma geçmiş ve üyelikten ihracını tekrar görüşmek için olağanüstü toplanmıştı.
26 Mart 2017, 18:26
 
 
Galatasaray Yönetimi siyasi baskıya dayanamadı
 
Galatasaray'dan son dakika kararı geldi Arif ve Hakan'ı atma uğruna 2750 Galatasaray üyesi madur oldu.Aidatı bahane edip Hakan Şükür ve Arif Erdem'i üyelikten atma kararı alan yönetim ,aidatını aksatan 2750 Galatasaray üyesini de atmak zorunda kaldı.
 
Aidat bahane edilip üyelikten atılanlar mahkemeye gidecek
 
 Galatasaray'da dün yapılan mali genel kurulda kulüp üyeliğinden ihraç talepleri reddedilen Hakan Şükür ve Arif Erdem için sarı kırmızılılar yeniden alarma geçmiş ve üyelikten ihracını tekrar görüşmek için olağanüstü toplanmıştı.
 
GALATASARAY Yönetimi, dün akşamdan buyana devlet ve hükümet  yetkililerinin tehdit kokan uyarıları karşısında dayanamadı ve olağanüstü toplanarak Hakan Şükür ile Arif Erdem için üyelikten ihraç kararı aldı.
 
image
 
Eski futbolcular Hakan Şükür ile Arif Erdem'in Galatasaray üyeliğinden ihraç talebi, dün yapılan mali genel kurulda oy çokluğuyla reddedilmişti. Sarı kırmızılı kulübün yönetimi, bugün saat 17.00'de olağanüstü toplanarak, dün alınan kararı görüştü ve Hakan Şükür ile Arif Erdem'in ihraç edilmesi yönünde karar aldı. Şükür ile Erdem'in üyelikten atılma gerekçesi olarak ise 8 yıldır kulüp üyelik aidatlarını ödememeleri gösterildi.
 
image
 
Hakan ve  Arif uğruna Galatasaray üyeliğinden 2750 kişi çıkarıldı
 
Galatasaray Kulübü bu gerekçeye ile aidatlarını ödemeyen 2 bin 750 üyenin de ihracına karar vermesi,yönetim iktidara boyun eydi dedirtti.Yönetimin zevahiri kurtarmak için Arif ve Hakan'ı aidat bahanesi ile atmasına,birçok üye tepkili.
 
Galatasaray'da yeni bir Kaos süreci başlıyor.
 
Hakan Şükür ve Arif Erdem'in atılma sebebi birçok Galatasaray üyesini madur etti.
Aidatlarını aksatan ,kulübe aidat borcu olan 2750 kişinin bu sebepten atılmasına tepki büyük.
2  eski futbolcuyu genel kurul oylaması ile atamayan yönetim,bu ikiliyi atmak için '' aidat borcu '' kozunuı kullandı.Bu karar ile 2.750 kişiyi daha Galatasaray üyeliğinden atmak zorunda kalan yönetim ,yüzlerce üyeninin açacağı dava karşısında ne  yapacak bekleyip göreceğiz..
 
Şeffaf Gazete

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR