Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE GEÇ AÇILDI
FENERBAHÇE GEÇ AÇILDI
Fenerbahçe kritik haftada Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup ederek maç fazlasıyla 3. sıraya yükselirken, sarı-lacivertliler gözünü Başakşehir-Galatasaray maçına çevirdi.
9 Nisan 2017, 20:58
 
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Fenerbahçe ile Akhisar Belediyespor karşı karşıya geldi. Ülker Stadı’nda oynanan mücadeleyi sarı-lacivertliler 3-1 kazanmayı başardı. Dick Advocaat ise 90 dakika boyunca hiç oyuncu değişikliği yapmadı.
 
Fenerbahçe Miguel Lopes (k.k), Josef de Souza ve Lens’in golleriyle 3 puanı hanesine yazdırırken, 50 puan ve maç fazlasıyla 3. sıraya yükseldi. Akhisar Belediyespor ise 30 puanla 14. sırada haftayı tamamladı. Manisa temsilcisi tehlike hattının 7 puan üzerinde yer alıyor.
 
Fenerbahçe bu skorun ardından gözünü Başakşehir-Galatasaray maçına çevirirken, referandum nedeniyle boş geçilecek hafta sonrasında ezeli rakibiyle TT Arena’da karşılaşacak.
image
 
Fenerbahçe’de takım kaptanı Volkan Demirel, maç sonunda taraftarın stada gelmemesi ve kötü oyunu yorumladı.
 
Maçta bir de penaltı yapan Volkan’ın sözleri şöyle;
“15 seneye yakın buradayım. İlk defa tribünlerin bu kadar boş olduğunu görüyoruz. Normal tabi ki, oynadığımız oyun ve bulunduğumuz konum açısından haklı olabilirler. Güzel oyun olsa, bazı şeylerimizi gösterebilsek taraftar gelir. Bazen ben bile kaledeyken oynanan oyuna sinirleniyorum. Taraftarın da sinirlenmesi normal ama bu formaya gelmesi lazım taraftarın…
Galip geldik ama oyun olarak iyi oynamadığımızı söyleyebilirim. Önümüzde derbi var. O maça iyi hazırlanıp kazanmak istiyoruz. Ligi iyi yerde bitirip, kupayı da kazanarak sezonu tamamlamak istiyoruz.
Futbolcular sahaya çıkıp oyun oynamakla görevliyiz. Birçok nedenin birleşiminden dolayı böyle bir oyun ortaya çıkıyor. Buna hocamız ve yönetim karar verir.
Penaltı doğru karardı. Bu tarz pozisyonlarda kaleci tek başınadır. Ben de belki kurtarırım diye penaltı yaptım.”

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR