Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEŞİKTAŞ AĞIR DARBE ALDI
BEŞİKTAŞ AĞIR DARBE ALDI
Avrupa'ya havlu atarak ligde şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş, zirve yarışında takipçisi Medipol Başakşehir'den ağır darbe aldı: 3-1
30 Nisan 2017, 19:11

 

Avrupa'ya havlu atarak ligde şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş, zirve yarışında takipçisi Medipol Başakşehir'den ağır darbe aldı: 3-1

Şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet alan Medipol Başakşehir'e galibiyeti getiren golleri, 7 ve 18. dakikalarda Cengiz Ünder ile 12. dakikada Adebayor kaydetti. Beşiktaş'ın tek sayısı 8 ay sonra ilk maçına çıkan Demba Ba'dan geldi (Dk. 87)

Mücadelenin 15. dakikasında ise Oğuzhan'ın şutu, Başakşehir'de ise 87. dakikada Edin Visca'nın şutu direğe takıldı. Bu sonucun ardından lider Beşiktaş, 64 puanda kalırken Medipol Başakşehir, puanını 60'a yükseltti. Öte yandan önümüzdeki hafta Fenerbahçe ile karşılaşacak olan siyah beyazlılarda maça kart sınırında çıkan Tosic, 39. dakikada sarı kart gördüğü için cezalı duruma düştü ve derbi maçta forma giyemeyecek

Takımın dinamo ismi Atiba, ilk yarının sonlarında oyundan çıkarken Kanadalı oyuncunun üst adalesinde zorlanma tespit edildiği derbide forma giymesinin zor olduğu öğrenildi. Medipol Başakşehir bu sezon Süper Lig'de şampiyon olan (Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor) tüm takımları yenmeyi başardı.

Avrupa'ya havlu atarak ligde şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş, zirve yarışında takipçisi Medipol Başakşehir'den büyük darbe yedi.
 
image
 
Stat: 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim 
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Alpaslan Dedeş 
Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Caicara, Bekir İrtegün, Attamah, Eren Albayrak, Emre Belözoğlu (Dk. 79 Hakan Özmert), Holmen, Visca, Mossoro (Dk. 85 İrfan Can Kahveci), Cengiz Ünder, Adebayor (Dk. 82 Mustafa Pektemek) 
Beşiktaş: Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Hutchinson (Dk. 45+2 Tolgay Arslan), Oğuzhan Özyakup, Quaresma, Talisca, Babel (Dk. 56 Aboubakar), Cenk Tosun (Dk. 78 Demba Ba) 
Goller: Dk. 7 ve 18 Cengiz Ünder, Dk. 12 Adebayor (Medipol Başakşehir), Dk. 87 Demba Ba (Beşiktaş) 
Sarı kartlar: Dk. 16 Adebayor, Dk. 68 Emre Belözoğlu, Dk. 81 Mossoro (Medipol Başakşehir), Dk. 39 Tosic (Beşiktaş) 

 

Kartal çakıldı Hesaplar karıştı...n ağır darbe aldı: 3-1

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR