Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KAMENİ FENERBAHÇE YOLUNDA
KAMENİ FENERBAHÇE YOLUNDA
Fenerbahçe transferde bir ismi daha bitirdi. Sarı lacivertliler kaleci Carlos Kameni ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak
29 Haziran 2017, 17:30
 
 
Fenerbahçe transferde bir ünlü ismi daha bitirdi. Sarı lacivertliler kaleci uzun yıllar İspanya La Liga'da forma giyen Carlos Kameni ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak.
 
33 yaşındaki Kamerunlu kaleci son 6 yıldır İspanya La Liga ekiplerinden Malaga forması giyiyordu. Kameni'nin Kamerun Milli Takımı ile 19 maçı bulunuyor.
 
186 boyundaki tecrübeli kalecinin Malaga ile 2020 yılına kadar sözleşmesi vardı. Fenerbahçe'nin Kameni için cüzzi bir bonservis ödemesi bekleniyor.
 
Kameni Malaga kariyeri öncesi Espanyol, Le Havre ve Saint-Etienne formaları giymişti.
 
image
 
Fenerbahçe’nin Olympique Lyon’dan transfer ettiği Fransız Mathieu Valbuena, Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu’nda basının karşısına çıkarak, kendisini sarı-lacivertli kulübe 3 yıllığına bağlayan imzayı attı. İmza törenine Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Genel Sekreter Mahmut Uslu da katıldı. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Mahmut Uslu, “Bize gelmek için çok emek verdi. Biliyorsunuz önümüzdeki sene olmazsa olmazımız şampiyonluk. Bizi şampiyon yapacak oyunculardan bir tanesi” dedi.
 
Valbueana: “Fenerbahçe’ye gelmiş olmak büyük onur”
İmza töreninde sarı-lacivertli kulübe gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Fransız oyuncu, “Fenerbahçe’ye teşekkür ederim. Burada benimle olan yöneticilere de emeklerinden dolayı yönetim teknik heyete de teşekkür ederim. İlk günden bu yana çok iyi karşılandım. Fenerbahçe gibi bir takımda oynamak için gelmiş olmak büyük bir onur. Herkese teşekkür ederim. Çok iyi bir karşılamaydı. Buraya imza için geldiğimde Fenerbahçe’nin büyük bir kulüp olduğunu gördüm. Bu kulüp için Fenerbahçe için sahaya çıkıp elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyacağız” şeklinde konuştu.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR