Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE ERZURUM'U LİGDEN ATTI
FENERBAHÇE ERZURUM'U LİGDEN ATTI
BB Erzurumspor'a konuk olan Fenerbahçe, Victor Moses'ın penaltı golüyle 1-0 galip geldi ve kümede kalma mücadelesi veren rakibine puan şansı tanımadı. Ev sahibi Erzurumspor sayısız gol fırsatından yararlanamadığı maçta yenilerek kümede kalma şansını mucizelere bıraktı.
20 Mayıs 2019, 22:45
 
 
Spor Toto Süper Lig 33. hafta mücadelesinde deplasmanda BB Erzurumspor ile karşılaşan Fenerbahçe, gergin geçen maçı penaltıdan bulduğu golle 1-0 kazandı.
 
Kümede kalma mücadelesi veren BB Erzurumspor, büyük önem taşıyan maça oldukça baskılı başladı ve maçın başında Fenerbahçe kalesini ablukaya aldı.
 
Ancak fırsatları değerlendiremeyen Erzurumspor golü bulamazken Fenerbahçe ilk yarıda gol pozisyonu üretmekte sorun yaşadı ve ilk yarı 0-0 beraberlikle sona erdi.
 
İkinci yarıya iyi başlayan Fenerbahçe, Roberto Soldado’nun kaleci Sehic’in müdahalesiyle ceza sahası içinde yerde kalması sonrasında penaltı bekledi.
 
Hakem Suat Arslanboğa önce oyunu devam ettirdi, ‘VAR’ uyarısı sonrasında pozisyonu kontrol ettikten sonra penaltı kararını verdi. Topun başına geçen Victor Moses, Fenerbahçe’yi 1-0 öne geçiren isim oldu.
 
 
Maç boyunca iki takım oyuncuları arasında sık sık gerilim yaşandı.
 
Kalan dakikalarda beraberlik için bastıran Erzurumspor sayısız gol pozisyonunu değerlendiremezken kontra ataklarla rakip takımın boşluklarını kullanmak isteyen Fenerbahçe de farkı arttıramadı.
 
İki takım da net pozisyonlardan eli boş dönünce mücadele 1-0 Fenerbahçe’nin galibiyetiyle sonuçlandı.
 
Fenerbahçe bu sonuçla puanını 43 yaptı ve 8. sıraya yükseldi. Erzurumspor ise 32 puanda kaldı ve son hafta öncesinde kümede kalma şansını mucizelere bıraktı. Erzurumspor ligdeki son maçında deplasmanda Kayserispor’a konuk olurken Fenerbahçe sahasında Antalyaspor’u ağırlayacak.
 
Erzurumspor’un kümede kalması için son maçında Kayserispor’u mağlup etmesi, Göztepe’nin Ankaragücü’ne ve Bursaspor’un da Evkur Yeni Malatyaspor’a yenilmesi gerekiyor.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR