Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ALİ KOÇ VE EMRE EL SIKIŞTI
ALİ KOÇ VE EMRE EL SIKIŞTI
Başkan Ali Koç ve Emre Belözoğlu , baş başa bir toplantı gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 saat süren görüşmede Koç, geleceğe dair planlarla ilgili Emre ile görüş alışverişinde bulundu ve kendisine futbolcu olarak 1 yıllık sözleşme teklif etti.Bu karar camiada bir depreme yol açacak gibi
24 Mayıs 2019, 17:16
 
Medipol Başakşehir forması giyen Emre Belözoğlu, kariyerinin son bölümünü Fenerbahçe’de geçirmeyi arzu ediyor. Tecrübeli futbolcunun sarı-lacivertlilerle ilgili planları gün yüzüne çıktı. “40 Yaşına merdüven dayıyan Emre Fenerbahçe’ye geri mi dönüyor?” sorusu da yanıt buldu.
 
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Medipol Başakşehir yıldızı Emre Belözoğlu Arnavutköy'deki bir balıkçıda buluştuğu ortaya çıktı. Koç'un bu buluşmada Emre Belözoğlu'na 1 yıllık sözleşme teklif ettiği bilgisi basına servis edildi.
 
Ali Koç taraftarın ve camianın görüşünü umursamadan yardımların toplandığı bu ortamda Emre Belezoğlu'na Fenerbahçe kapısını açtı ve Emre 2019-20 sezonu sonunda futbol yaşantısını Sarı-Lacivertli formayla noktalayacak.
 
EMRE'NİN ALACAĞI ÜCRET HAKKINDA HENÜZ BİR AÇIKLAMA YOK.
 
Bu sezon zirvenin çok gerisinde kalarak yılı kupasız kapatan Fenerbahçe ile önümüzdeki sezon şampiyonluk yaşamayı ve futbolu öyle noktalamayı hayal eden Emre Belözoğlu ile 7 yıldır uzağında kaldığı şampiyonluğun peşinden koşacak.Transfer olursa Emre, sarı lacivertli ekibin tarihinde forma giyen en yaşlı futbolcu olacak.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR