Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MUSLERA'YI ANDONE'Yİ VE MAÇI KAYBETTİ
 MUSLERA'YI ANDONE'Yİ VE MAÇI KAYBETTİ
Galatasaray uzun bir aradan sonra seyircisiz başlayan Süperlig'e adeta şampiyonluk şansını mucizelere  bırakarak başladı.Rizespor kendi sahasında adeta kemikkıran taktiği ile kazandı.
14 Haziran 2020, 20:33

 

Galatasaray uzun bir aradan sonra seyircisiz başlayan Süperlig'e adeta şampiyonluk şansını mucizelere  bırakarak başladı.Rizespor kendi sahasında adeta kemikkıran taktiği ile kazandı.

Corona virüsü salgını nedeniyle verilen aranın ardından yeniden başlayan Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, Çaykur Rizespor'a deplasmanda 2-0 yenilerek şampiyonluk yarışında yara aldı. Galatasaray, mağlubiyetten daha çok Muslera'nın sakatlığı ile sarsıldı. Galatasaray'da Andone de sakatlanarak oyundan sedyeyle çıkmak zorunda kaldı.

 

ŞAMPİYONLUK ŞANSINI MUCİZELERE  BIRAKTI.
Süper Lig’in 27. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor, sahasında ağırladığı Galatasaray’ı 2-0 mağlup etti. Ev sahibi ekip, Süper Lig’de 8 maç sonra galibiyet ile tanışırken 3 puanı getiren golleri Milan Skoda ve Tunay Torun kaydetti.
 
image
 
Yaklaşık üç aylık bir aranın ardından yeniden sahaya dönen Galatasaray, hazır bir görüntü sergilemedi.
 
Yaklaşık üç aylık bir aranın ardından yeniden sahaya dönen Galatasaray, hazır bir görüntü sergilemedi. Özellikle ilk yarıda rakip kalede pozisyon bulmakta zorlanan Galatasaray, gelecek haftalar için umut vermedi. Muslera ve Andone'nin sakatlıkları da Galatasaray'a ağır darbe oldu.
 
Galatasaray ise Süper Lig’de 10 maçlık yenilmezlik serisini yitirirken 2020’de ligdeki ilk yenilgisini aldı.
 
Andone ve Muslera’nın sakatlandığı, Ryan Donk ile Adem Büyük’ün de cezalı duruma düştüğü Galatasaray, 50 puanda kaldı.
 
image
 
Sakatlanan Galatasaray kaleci Fernando Muslera'nın sağ ayağında iki ayrı kırık tespit edilsi yarın sabah İstanbul'da ameliyata alınacak.
 
Çaykur Didi Stadı'nda oynanan 27. hafta maçının 15. dakikasında, rakip oyuncu Milan Skoda ile girdiği ikili mücadelede sağ ayağına aldığı darbe sonucu sakatlanan Muslera, ambulansla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
 
Rize Sağlık Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Uruguaylı kalecinin yapılan ilk tetkiklerinde, sağ ayak tibia ve fibula kemiklerinde kırık tespit edildi.
 
Fenerbahçe'den Muslera'ya geçmiş olsun mesajı
 
Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera için geçmiş olsun mesajı yayımladı.Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Geçmiş olsun Fernando Muslera. En kısa sürede sahalara dönmeni diliyoruz." ifadesi kullanıldı.
 
image
 
Beşiktaş ve İstanbul Başakşehir'den Muslera için geçmiş olsun mesajı
 
Beşiktaş ve İstanbul Başakşehir kulüpleri, Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera için geçmiş olsun mesajı yayımladı.
 
Siyah-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Geçmiş olsun Fernando Muslera. Bir an önce sağlığına kavuşmanı diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.
İstanbul Başakşehir Futbol Kulübünün açıklamasında ise, "Geçmiş olsun Fernando Muslera, geçmiş olsun Galatasaray. En kısa sürede sahalara dönmeni temenni ediyoruz." denildi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR