Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İLK FİNALİST TRABZONSPOR
İLK FİNALİST TRABZONSPOR
Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan Fenerbahçe Trabzonspor maçı ile devam etti. İlk maçı evinde 2-1 kazanan Trabzonspor, deplasmanda da 3-1 kazandı ve adını finale yazdırdı. Sörloth iki gol kaydetti, Ekuban Sörloth'un gollerinde asistler yaptı. Trabzonspor 23 yıl aradan sonra ilk kez Fenerbahçe'yi Kadıköy'de mağlup etti.
16 Haziran 2020, 21:36
 
Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Trabzonspor, 3-1'lik skorla kazandı ve ilk maçı 2-1'lik skorla kazanan bordo mavililer, kupada finale yükselen taraf oldu.
 
Trabzonspor, 6. dakikada Alexander Sörloth ile 1-0 öne geçti. Fenerbahçe, 42. dakikada Deniz Türüç ile skoru eşitledi. Trabzonspor'da Sörloth, 83. dakikada bir kez daha sahneye çıktı. Filip Novak, 90+4. dakikada maçın skorunu belirledi.
 
Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu, 24. dakikada yedek kulübesinde kırmızı kart görerek hakem Cüneyt Çakır tarafından oyundan ihraç edildi.
 
Trabzonspor'un kupa finalindeki rakibi Aytemiz Alanyaspor ile Fraport-TAV Antalyaspor arasındaki rövanş maçının ardından belli olacak. Bu eşlemede ilk maçı Alanyaspor, deplasmanda 1-0'lık skorla kazanmıştı.
 
Kupa finali, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR