Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TÜRKİYE RUSYA MAÇINA HAZIR
TÜRKİYE RUSYA MAÇINA HAZIR
UEFA Uluslar Ligi maçında Türkiye, Rusya'yı ağırlayacak. İki takım arasında geçen ay oynanan mücadele 1-1 sona ermişti. B Ligi Grup 3'te 3 puanla üçüncü sırada yer alan Ay-Yıldızlılar, zirve hedefi için bugün kazanmak kesin hedef olacak.
15 Kasım 2020, 10:58
 
A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar Ligi'nde Rusya ile karşı karşıya gelecek.
 
Şenol Güneş yönetimindeki Türkiye, 2020 yılında henüz bir galibiyet alamadı. Gurup lideri Rusya ile oynanacak maçta galip gelmek isteyen Türkiye kesin galibiyet parolasıyla maça çıkacak.
 
UEFA Uluslar Ligi 5. maçları bugün oynanacak. Türkiye,Rusya'yı ağırlayacak.
 
İki takım arasında geçen ay oynanan mücadele 1-1 sona ermişti. B Ligi Grup 3'te 3 puanla üçüncü sırada yer alan Ay-Yıldızlılar, liderlik hedefi için bugün kazanmalı, diğer maçta ise Sırbistan, Macaristan deplasmanında puan çıkarmalı.
 
Ülker Stadyumu'nda oynanacak zorlu karşılaşma 15 Kasım Pazar günü saat 20:00'de başlayacak ve TRT 1'den canlı izlenebilecek.
 
image
 
Karşılaşmada Polonya Futbol Federasyonundan hakem Szymon Marciniak düdük çalacak. Jug'un yardımcılıklarını Pawel Sokolnicki ve Radoslaw Siejka yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Pawel Gil olacak
 
A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup beşinci maçında Rusya'yı Ülker Stadyumu'nda konuk edecek. 2020 yılında oynadığı maçlarda henüz galibiyet alamayan Türkiye'de Şenol Güneş'in maça ideale yakın bir 11 ile çıkması bekleniyor.
 
Millilerde son olarak Orkun Kökçü ve Mert Çetin sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkarılmıştı. Ay-yıldızlılarda ayrıca Burak Yılmaz'ın da kırmızı kart cezası bulunuyor.
 
Üçüncü grupta, beşinci maçlar öncesinde Rusya 8 puanla lider durumda bulunuyor. İkinci sıradaki Macaristan ise 7 puana sahip. Grupta Türkiye 3 puanla üçüncü, Sırbistan ise 2 puanla son sırada bulunuyor.
 
image
 
Muhtemel 11'ler
 
Türkiye: Mert, Zeki Çelik, Ozan Kabak, Merih Demiral, Caner, Ozan Tufan, İrfan Can, Deniz Türüç, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, Cenk Tosun
 
Rusya: Safonov, Karavaev, Diveev, Dzhikaya, Zhirkov, Kuzyaev, Zobnin, Miranchuk, Cheryshev, Mostovoy, Chalov
 
A Milli Futbol Takımı, Rusya ile bugüne kadar 7 kez rakip oldu.
 
Milli söz konusu müsabakalarda galibiyet çıkaramazken, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Bu karşılaşmalarda ay-yıldızlar 3 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 8 gol gördü. Grubun ilk maçında Rusya'da oynanan müsabaka 1-1'lik sonuçla sona erdi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR