Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
INTER'DE ÇALHANOĞLU KRİZİ
INTER'DE ÇALHANOĞLU KRİZİ
İtalya Serie A'da Milan'dan Inter'e transfer olan Hakan Çalhanoğlu takım içinde krize neden oldu. Yıllık aldığı ücreti sorun eden Inter'in Hırvat futbolcusu Marcelo Brozovic, Hakan Çalhanoğlu'nun sözleşmesini örnek göstererek sözleşme talebinde bulundu.
4 Eylül 2021, 21:29
 
 
Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu 30 Haziran'da Milan ile sözleşmesini tamamlamış ve ezeli rakip Inter'e transfer olmuştu. Inter ile 3 yıllık sözleşme imzalayan yıldız futbolcu İtalya'da gündeme otururken Inter formasıyla çıktığı ilk maçında hem gol hem de asistini yapmıştı.
 
Yıllık 5 milyon euro maaş alan hakan Çalhanoğlu'nun sözleşmesi takım içinde krize neden oldu. İtalya basınından Corriere dello Sport'un haberine göre Inter'in Hırvat futbolcusu Marcelo Brozovic İtalyan kulüp ile yaptığı sözleşme görüşmelerinde Hakan Çalhanoğlu'nun sözleşmesini örnek göstererek 5.5 milyon euro talepte bulundu.
 
HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN MAAŞI KRİZ ÇIKARDI
 
Inter'de Hırvat futbolcu Marcelo Brozovic İtalyan kulüp ile yaptığı sözleşme görüşmelerde Hakan Çalhanoğlu'nun sözleşmesini örnek göstererek yıllık 5.5 milyon euro talep etti. Mevcut anlaşmanın 2022'de sona erecek olması Inter'i sözleşme görüşmelerinde zor duruma soktu. Takım içerisindeki maaş dengesizliği krize yol açarken Brozovic'in sözleşmesi bir sonraki sezon sona eriyor. İtalya basınının aktardığı habere göre Brozovic'in temel rolü göz önüne alındığında, Inter bir anlaşma bulmak ve Hırvat orta saha oyuncusunun sözleşmesini yenilemek için her şeyi yapacak.
 
image
 
Öte yandan İtalya basınında Hakan Çalhanoğlu'nun Milan'dan ayrılarak Inter'e imza atmasının yankıları da sürüyor.
 
Ünlü menajer Andrea D'Amico, Hakan Çalhanoğlu ve Donnarumma'nın Milan'a vedalarını Radyo 24'te şöyle anlattı: "Hakan büyük bir oyuncu değil. Milan belli rakamlara değmediğini hissetti. Donnarumma ise karşı taraf, sözleşme sona erdiğinde pazarlık veya ayrılma iradesi var, aksi takdirde teklifi yükseltmek de işe yaramaz." şeklinde konuştu.
 
INZAGHI İSE ÖVGÜLER DİZİYOR
 
Genoa karşısında alınan galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Inter'in yeni teknik direktörü Hakan'ı şu sözlerle övmüştü: "Hakan her zaman hayran olduğum bir oyuncu. Ne zaman ona karşı oynasam midem ağrıyordu. Ona sahip olmak bir zevk, onu Inter'e kazandırmak büyük bir transfer başarısı. Oyuncunun kendisinin bile ne kadar güçlü olduğunu gerçekten bildiğini düşünmüyorum." demişti.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR