Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FATİH TERİM ÇIKIŞ YAKALAYAMIYOR !
FATİH TERİM  ÇIKIŞ YAKALAYAMIYOR !
Süper Lig’in 12. haftasında Karagümrük ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan mücadele 1-1’lik beraberlikle sona erdi. Fatih Karagümrük’ün golü 69. dakika Bertolacci’den gelirken Galatasaray’ın golü son 15 dakikada oyuna giren ve 88. dakikada gol atan Mostafa Mohamed’den geldi.
7 Kasım 2021, 21:05
 
 
Süper Lig’in 12. haftasında Galatasaray ile Vavacars Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi.Fatih Karagümrük’ün golü 69. dakika Bertolacci’den gelirken Galatasaray’ın golü 88. dakikada Mostafa Mohamed’den geldi.
 
Bu sonuçla Galatasaray 21 puana yükseldi. Karagümrük ise puanını 19 yaptı.
 
Ev sahibi takım öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve galibiyet hasretini 3 maça çıkardı. Galatasaray ise Fenerbahçe derbisi öncesinde İstanbul’da puan kaybı yaşadı.
 
image
 
TAKIMIN YILDIZI FEGULİ YİNE YEDEKTİ
 
İlk yarıda iki takım da etkili olamadı. Karagümrük pas oyunuyla top sahip olurken, iki takım da net pozisyon bulamadı. Karşılaşmada dengeyi bozan taraf Karagümrük oldu. Oyuna 68’de giren Bertolacci, 69. dakikada ceza sahası dışından şık vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Galatasaray 74. dakikada Babel ile direkten dönerken, 88’de Mohammed ile 1-1’i buldu.
 
Bu sonucun ardından Karagümrük 19 puan ve maç fazlasıyla 7. sıraya yükseldi. Galatasaray ise 21 puan ve maç fazlasıyla 4. sıraya yükseldi.
 
Milli aranın ardından 21 Kasım Pazar günü Galatasaray, Fenerbahçe ile sahasında karşılaşacak. Karagümrük ise aynı gün Kasımpaşa deplasmanına çıkacak.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR