Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE FARKI KAPATABİLECEK Mİ ?
FENERBAHÇE FARKI KAPATABİLECEK Mİ ?
Vitor Pereira, "Bir hoca olarak benim en önem verdiğim şey oyuncuların birlik olması, hocalarının ne istediğini anlayan bir oyuncu grubu görmek, takım ruhuyla çalışan oyuncu grubu görmek. Ben kariyerimde birçok şey gördüm ama en önemlisi bu. Bu kulüp gerçekten çok özel bir kulüp.
6 Aralık 2021, 07:24
 
Taraftarımız özel ve tutkulu. İşler kötü giderken onlar da acı çekiyor. Benim için en önemlisi birlikte savaşabilmek
 
Çaykur Rizespor maçını yorumlayan Vitor Pereira, "Bir hoca olarak benim en önem verdiğim şey oyuncuların birlik olması, hocalarının ne istediğini anlayan bir oyuncu grubu görmek, takım ruhuyla çalışan oyuncu grubu görmek. Ben kariyerimde birçok şey gördüm ama en önemlisi bu. Bu kulüp gerçekten çok özel bir kulüp. Taraftarımız özel ve tutkulu. İşler kötü giderken onlar da acı çekiyor. Benim için en önemlisi birlikte savaşabilmek" dedi. 
 
Mesleğinin başında olan bir teknik direktör olmadığını kaydeden Pereira, "29 yaşında başladım bu işe. Kimsenin inanmadığı işleri yaptım. Biz sakin kalmalıyız. Ailelerimizi Portekiz’de bırakıp buraya geldik. Sabah uyandığımda, gün içinde ve gece uyumadan önce Fenerbahçe’yi ve oyuncularımı düşünüyorum. Her gün daha iyi nasıl iyi oluruz diye çalışıyoruz. Ben kariyerimi böyle inşa ettim" ifadelerini kullandı. 
 
Portekizli teknik adam, "Fenerbahçe 2010/11'de Trabzonspor'la olan 9 puanlık farkı kapattı. Tarih tekerrür eder mi?" sorusuna, "Nasıl gözüktüğümüzden ziyade, ne hissetiğimiz önemlidir. Taraftar, takım ve başkanımız için mutluyum. Trabzonspor'un ne yaptığını kontrol edemeyiz. Kendi yapabileceklerimizi kontrol ederiz. Bugünkü gibi devam edersek şansımız yüksek olacaktır" yanıtını verdi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR