Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SAMET'E TÜKÜRÜK TEPKİSİ BÜYÜDÜ
SAMET'E TÜKÜRÜK TEPKİSİ BÜYÜDÜ
Trabzonspor Trezeguet'nin gol sevinci sırasında, Samet Akaydın'ın yere tükürmesi hakkında sert bir açıklama yaptı.Samet Akaydın, Trezeguet'ye tükürdüğü iddiasına aynı sertlikte bir yanıt verdi.
20 Mayıs 2023, 09:52
 
Trabzonspor Kulübü, Fenerbahçe maçında gol atan Trezeguet'nin gol sevinci sırasında, Samet Akaydın'ın yere tükürmesi hakkında sert bir açıklama yaptı.
Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Samet Akaydın, Trabzonspor maçında Trezeguet'ye tükürdüğü iddiasına aynı sertlikte bir yanıt verdi.
 
Trabzonspor’un Mısırlı futbolcusu Trezeguet, penaltıdan attığı golün ardından secde ederek golünü kutladı. O sırada yanından geçen Samet Akaydın’ın yere tükürdüğü görüldü.
 
Trabzonspor’dan Samet Akaydın’ın tükürüğüne tepki: Rezillik ve iğrençlik
Trabzonspor Kulübü, Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında Fenerbahçe’yle karşılaştıkları maçta rakip oyuncu Samet Akaydın’ın, futbolcuları Mahmoud Trezeguet’ye yönelik olduğu ileri sürülen davranışını kınadı.
 
Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, “Fenerbahçe ile 18 Mayıs 2023 tarihinde oynadığımız karşılaşmada futbolcumuz Mahmoud Trezeguet’ye yapılan insanlık dışı hareketi şiddetle kınıyoruz. Trezeguet gol sevinci sonrasında secdeye giderken, Fenerbahçeli futbolcu Samet Akaydın’ın dönerek oyuncumuzun üzerine doğru tükürmesi rezilliktir ve iğrençliktir.” denildi.
 
Samet Akaydın ile ilgili gereğinin yapılması gerektiği kaydedilen açıklamada, “Samet Akaydın’a tüm futbol paydaşlarının tepki koymasını, başta Fenerbahçe Spor Kulübü olmak üzere Türkiye Futbol Federasyonundan da ivedilikle gereğinin yapılmasını bekliyoruz. Sporun dostluk, sevgi ve saygı temelinde yeniden inşa edilmesi için tüm spor camiasını bir araya gelmeye, bu tür saldırganlık ve insanlık dışı hareketleri reddetmeye, futbolun gerçek değerlerini korumaya çağırıyoruz.” ifadeleri kullanıldı.image
 
SAMET AKAYDIN: AHLAKSIZ İDDİALARI KINIYORUM
Görüntü açısından dolayı manipülasyon yapıldığını söyleyen Akaydın, “Sosyal medyada tamamen sporcu alışkanlığının bir parçası olan hareketimin görüntü açısı üzerinden manipüle edilerek ortaya ahlaksız iddialar atılmasını kınıyorum.” dedi.
 
Hareketini Trezeguet’ye yönelik yapmadığını belirten Fenerbahçeli futbolcu, “Sosyal medyanın ucuz yaklaşımıyla futboldaki rekabeti ve insanlığı bu derece iftira ile kirletmeye çalışanları Allah’a havale ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR