Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEŞİKTAŞ YARI FİNALE ÇIKTI
BEŞİKTAŞ  YARI FİNALE ÇIKTI
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde TÜMOSAN Konyaspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş, yarı finalde MKE Ankaragücü'nün rakibi oldu.Tüpraş Stadı'nda Salih Uçan ve Cenk Tosun'un golleriyle rakibini saf dışı bırakan siyah-beyazlı ekip, kupada Eyüpspor ve Bitexen Antalyaspor'un ardından Konyaspor'u da eledi.
28 Şubat 2024, 21:07

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesinde Beşiktaş sahasında ağırladığı Konyaspor'u 2-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Siyah beyazlılar yarı finalde Ankaragücü ile oynayacak.

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında TÜMOSAN Konyaspor'u 2-0 mağlup etti. Tüpraş Stadı'nda kazanan Kartal yarı finalde Ankaragücü'nün rakibi oldu.
 
Dolmabahçe'de ilk yarıda ve ikinci yarıda bulduğu birer golle kazanan Beşiktaş, kupada adını son 4 takım arasına yazdırdı. 
32. dakikada Beşiktaş, Salih Uçan ile öne geçti. Ceza yayına doğru hareketlenen Ernest Muci doğrudan kaleyi düşündü. Kaleci Deniz Ertaş'dan dönen topa hareketlenen Salih Uçan altıpas çizgisi gerisinden vuruşunu yaptııyor ve meşin yuvarlağı sol köşeden filelerle buluşturdu.
 
İlk yarı Beşiktaş'ın tek gollü üstünlüğü ile sona erdi.
58'de sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Gedson Fernandes ortasını penaltı noktasının önüne doğru gönderdi. Gelen topa savunma ile birlikte yükselen Cenk Tosun kafa vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı sağ köşeden filelerle buluşturdu.
 
Bu gol aynı zamanda maçın skorunu belirledi.
 
Kupaya 5. turdan başlayan Beşiktaş, Eyüpspor'u 4-0'la geçtikten sonra Bitexen Antalyaspor'u da 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.
 
Konyaspor ise 3. turdan katıldığı kupa macerasında Merkür Jet Erbaaspor'u 3-0 yendi. 4. turda Beyoğlu Yeni Çarşıspor'u da aynı skorla geçen yeşil-beyazlı ekip, 5. turda Göztepe'yi uzatmalarda 2-1 mağlup etti. Son 16 turunda EMS Yapı Sivasspor'u uzatmalarda 1-0 yenen Konyaspor adını çeyrek finale yazdırdı.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR