Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE YORULMADAN KAZANDI
FENERBAHÇE YORULMADAN KAZANDI
Fenerbahçe, sağ beki Osayi ve sağ kanadı Cengiz'in golleriyle Hatayspor'u 2-0zorlanmadan yenerek ligdeki yenilmezlik serisini 17 maça çıkardı. Sarı-lacivertliler maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.
2 Mart 2024, 18:47
 
Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Hatayspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Mersin Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi sarı-lacivertliler 2-0 kazanarak üst üste 3. galibiyetini aldı ve ligdeki yenilmezlik serisini 17 maça çıkardı.
 
Kupadan elemenin üzüntüsüyle Hatayspor deplasmanına çıkan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında hata yapmamak zorunda olduğu maçın 25. dakikada Osayi ile 1-0 öne geçti. Rakibin üstünlüğünü kabul ettiren sarı-lacivertliler, 40. dakikada Cengiz Ünder'in golüyle de iyice rahatladı.image
 
PERDEYİ OSAYI AÇTI
25. dakikada Fenerbahçe 1-0 öne geçti. Sol kanattan ceza sahasına giren Dzeko, meşin yuvarlağı altıpastaki Osayi-Samuel'in önüne bıraktı. Bu oyuncunun vuruşunda, top ağlarla buluştu.
 
CENGİZ'DEN ŞIK GOL
40. dakikada Fenerbahçe farkı 2'ye çıkardı. Sondan Tadic'in yaptığı ortada, ceza sahasının sağ çaprazında topla buluşan Cengiz Ünder gelişine yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 0-2.
 
Bu sonucun ardından 73 puana yükselen Fenerbahçe maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. 29 puanda kalan Hatayspor da maç fazlasıyla küme düşme hattının hemen üstünde kaldı.
 
Ligde gelecek hafta Fenerbahçe, sahasında Pendikspor'u konuk edecek. Hatayspor da deplasmanda Kayserispor'a konuk olacak.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR