Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ALPER TAŞ CHP BEYOĞLU ADAYI OLDU
ALPER TAŞ CHP BEYOĞLU ADAYI OLDU
Beyoğlu belediye başkan adaylığı için önerilen Alper Taş’ın ismi CHP PM’de kabul gördü.ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş, CHP’den Beyoğlu belediye başkan adayı oldu
2 Şubat 2019, 23:36
 
CHP MYK, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı.
 
Kemal Kılıçdaoroğlu'nun MYK'ya sunduğu  CHP'nin Beyoğlu Belediye Başkan adayı olarak Alper Taş, CHP MYK'dan geçti.
 
image
 
CHP'nin Beyoğlu Belediye Başkan Adayı ve ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş'tan  açıklama geldi.
 
CHP'nin Beyoğlu Belediye Başkan Adayı ve ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş, "Hepimiz açısından eşitlik, özgürlük, dayanışma, barış gibi değerleri savunan herkes adına güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Bize inananları mahcup etmeyeceğimize inanıyoruz" dedi.
 
CHP Parti Meclisi toplantısında ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş’ın İstanbul’da Beyoğlu Belediye Başkan adayı olmasına, oy birliği ile karar verildi.
 
CHP Parti Meclisi’ne kendisine duyulan güven nedeniyle teşekkür eden Alper Taş, “Büyük bir güven duymuşlar, büyük bir güven vermişiz. Parti Meclis’ne teşekkür ederim. Hepimiz açısından eşitlik, özgürlük, dayanışma, barış gibi değerleri savunan herkes adına güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Bize inananları mahcup etmeyeceğimize inanıyoruz” dedi.
 
image
 
Seçimi kazanacaklarını söyleyen Taş, “Kazanacağız. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Ama kazanmak iki türlü olur. Bir politik olarak kazanır, aritmetik olarak kaybedersiniz. Bir de aritmetik olarak kazanır ama politik olarak kaybedersiniz. Biz her ikisini de kazanmayı amaçlayacağız, hedefleyeceğiz. Ama esasen fikri olarak politik olarak kazanmak ve Türkiye’ye yeni bir soluk, nefes aldırmak konusunda, başka bir alan pencere açmak noktasında elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz” diye konuştu.
 
CHP'nin Kadıköy Belediye Başkan adayı kesinleşti
 
Parti Meclisi, CHP'de pazar gününden beri tartışılan Kadıköy Belediye Başkan adayı hakkında son noktayı koydu! Şerdil Dara Odabaşı, CHP'nin Kadıköy Belediye Başkan adayı oldu.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR