Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GÖKHAN ZAN '' MAFYA ÇEKİLMEM İÇİN TEHDİT ETTİ ''
GÖKHAN ZAN '' MAFYA ÇEKİLMEM İÇİN TEHDİT ETTİ ''
Gökhan Zan ilk kez açıkladı: "Çekilmem için bana rüşvet teklif edildi. ‘Ne istiyorsan sen bunu yaz’ dediler. Ayrıca mafya denen kişiler çekilmem için tehdit etti. Ben, halkımın arkasında sonuna kadar varım"
21 Şubat 2024, 19:23
 
TİP'in Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Zan, “adaylıktan çekilmesi için kendisine rüşvet teklif edildiğini ve mafya tarafından tehdit edildiğini” söyledi.
 
Medyascope'ta Ruşen Çakır'a konuşan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay adayı Gökhan Zan, kendisine adaylıktan çekilmesi için "açık çek" teklif edildiğini ifade etti.
 
Kendisine ulaşan kişilerin kendisine "Ne istiyorsan sen bunu yaz" dediğini belirten Zan, bu teklifi reddettiğini belirtti.
TİP adayı, bu teklifi yapanların kim olduğunu veya herhangi bir parti ile bağlantılı olup olmadıklarını söylemedi.
 
Zan, "Hatta ve hatta iki defadır aracılarla mafya denen kişiler çekilmem için de tehdit etti. Ben bu insanlara boyun eğecek biri değilim" dedi.
 
"CHP'yi son dakikaya kadar bekledim"
Zan, Hatay'da "doğru adayın" arkasında birleşmek için adaylık başvuru süresinin dolduğu çarşamba saat 17.00'a kadar beklediğini, CHP Lütfü Savaş kararından dönmeyince Yüksek Seçim Kurulu’na saat 16:55’te başvurduğunu anlattı:
 
"Hatay halkını o yüzden seçeneksiz bırakmayız dedim. 16.55'e kadar bekledim, CHP'yi. Belgelerimi vermedim, bekledim bir umutla. Ancak siz hem benim çekilmemi isteyeceksiniz, hem bana ahlaksız tekliflerle geleceksiniz, kabul etmem için birçok kişiyi aracı olacaksınız, hem tehdit edip boyun eğmemi isteyeceksiniz.
Ben halkımın arkasında sonuna kadar varım."

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR