Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
VAHAP SEÇER MERSİN'DEN SESLENDİ
VAHAP SEÇER  MERSİN'DEN SESLENDİ
“Mersin'de yol, park ve altyapı yapmaktan daha öte bir şey var benim için” diyen Başkan Vahap Seçer, “İnsanları burada huzur, güven, barış içerisinde hayatlarını idame ettirmek, mutlu kılmak, güvende hissettirmek benim en birinci görevimdir ve en büyük projem de budur” ifadelerini kullandı.
27 Şubat 2024, 21:39
 
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer’in Mezitli Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. Başkan Seçer, Seçim Koordinasyon merkezini Mezitli halkıyla birlikte açtı.
 
Çalışan, alın teri döken insanların her zaman kazanan taraf olacağını belirten Vahap Seçer, vatandaşlara karşı samimi ve dürüst olduklarına dikkat çekerek “Dik duvar yıkılmaz, doğru kalır. Dürüst, çalışkan insanlar kazanır. Biz de çalışıyoruz. Biz de vatandaşımıza karşı samimiyiz, dürüst davranıyoruz. Kulağımıza geliyor, Cumhur ittifakının mensupları iyi niyetli meclis üyeleri ‘Büyükşehir Belediye Başkanı bu parayı nereden buluyor? Bu kadar hizmet yapıyor, biliyoruz. Meclisleri görüyoruz, borç var, harç var, birçok yatırımlar var, darphanesi yok, para da basmıyor’ diyorlar. Biz parayı çalmıyor, çaldırmıyor, israf etmiyoruz. Onun için bu para bereketli, onun için bütün Mersine yetiyor. Bu şekilde de devam edecek” diye konuştu.
image
 
Aday kim belli değil!
CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, partililerle buluşmasında, “İstanbul’a bakın. Aktör Sayın İmamoğlu. Özne o. Ama karşısındaki rakip kim? Belediye başkan adayını bilen yok. Rakip Sayın Cumhurbaşkanı mı? Yoksa Cumhur İttifakının adayı mı bilen yok. Onun için biz birbirimize sımsıkı bağlı olursak bu aktörler, bu özneler sizi başarıdan başarıya götürecektir” dedi.
 
Vahap Seçer’den Murat Kurum’a gönderme
CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mezitli Seçim Koordinasyon Merkezini, CHP Mezitli Belediye Başkan adayı Ahmet Serkan Tuncer ile birlikte açtı.
 
“BELEDİYECİLİKTE BAŞARISI VAR MI?”
Büyükşehir Belediye Başkanının başarılarının partilileri mutlu etmesi gerektiğine değinen Vahap Seçer, “Artık eski meselelere bir sünger çekelim.  İşimiz kolay ama işimiz kolay değil. Birbirimizi yersek işimiz kolay değil. İşimiz kolay birbirimize sahip olursak. Her biri birinden değerli adaylarla Büyükşehirlerde seçime gidiyoruz. İstanbul’u, Ankara’sı, Adana’sı, Mersin’i, Hatay’ı, Antalya’sı. Kimsenin arkasına sığınarak seçime gitmiyor. Kendileri bir özne. Belediye başkanlıklarında başarısı var. Şimdi Mersin’e bakalım. Rakibimize bakalım. Belediyecilikte bir özne mi? Başarısı var mı? Yok. Geçen dönemde sizin buradan aday olmuş. Daha sonra milletvekili adayı olmuş, iki milletvekili bire düşmüş. Kime sığınıyor? Hükümete. Bizi seçin bütün imkanlar bizde diyor. Bunları engelliyoruz ama tutamıyoruz. Ama bunlarda bir özgüven yok. İstanbul’a bakın. Aktör Sayın İmamoğlu. Özne o. Ama karşısındaki rakip kim? Belediye başkan adayını bilen yok. Rakip Sayın Cumhurbaşkanı mı? Yoksa Cumhur İttifakının adayı mı bilen yok. Onun için biz birbirimize sımsıkı bağlı olursak bu aktörler, bu özneler sizi başarıdan başarıya götürecektir. Güneş balçıkla sıvanmaz. Gerçek budur” ifadelerini kullandı.image
 
“SENİN PARTİNDEN İNSANLAR CHP’Lİ VAHAP SEÇER’E OY VERECEK”
MHP adayı Serdar Soydan’ın “Metro projesinde hat uzunluğunu kısalttılar” şeklindeki açıklamasına yanıt veren Başkan Vahap Seçer, “19 kilometreye düşürdü diyor. Oysa Vahap Seçer yönetimindeki projede 47 kilometreye çıktı. Haberi bile yok. Sayın rakibim. İşi daha iyi bilenlerle otur, konuş. Bizi vatandaşın karşısında iş başaramamış belediye başkanı gibi gösterme. Senin partiden insanlar ben çok eminim CHP’li Vahap Seçer’e Büyükşehir’de oy verecek. Mezitli’de Ahmet Serkan Tuncer’e oy verecek. Onların kafasını karıştırma. O insanlar bizden ziyadesiyle memnun. Sen ne yapacağını anlat. Eleştireceksen de doğru bilgilerle eleştir” ifadelerini kullandı.
 
“SUYUN MERSİN’DEN DAHA PAHALI OLDUĞU MHP’Lİ BELEDİYELER VAR”
Türkiye’de suyun Mersin’den daha pahalı olduğu MHP’li belediyeler olduğunu söyleyen Vahap Seçer,  “Sen önce elektriği, yapı malzemelerini, akaryakıt fiyatlarını kontrol altına al. Hükümet değil misin? Pamukluk Barajının hattı 8 yıl önce yapılmış olsaydı bugün her 100 liralık fatura 70 liraya, 65 liraya düşerdi. Önce bir aynaya bakacaksınız, kendinizi sorgulayacaksınız. Bu ayrımcı, engelleyici yaklaşımınız Mersin halkını ne kadar zora sokuyor, onu göreceksiniz. Metro imzası niye 2 yıl bekletildi. Sayın Bakan Nebati Mersin’e geldiğinde sorun. İğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın. Biz çalışıyoruz, Mersin’de tarihi farkla kazanacağız” dedi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR