Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TÜM ANKETLERDE İMAMOĞLU ÖNDE
TÜM ANKETLERDE İMAMOĞLU ÖNDE
Arnavutköy'de konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, İstanbul seçimleriyle ilgili uyarılarda bulunduktan sonra iki aday arasındaki oy farkını açıkladı. Akşener, "Bütün anketlerde AK Parti'nin anketçilerinde de Sayın İmamoğlu 3-4 puan önde görünüyor" dedi.
14 Haziran 2019, 21:51
 
 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 23 Haziran’da İstanbul’da yapılacak olan seçim çalışmaları devam ediyor.
 
Arnavutköy’de halka hitap eden Akşener, seçimlerin iptaliyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Akşener, “İstanbul’un bu yanını hiç bilmiyorduk. Meğerse İstanbul seçiminin iptal sebebi duygusalmış. 6 bin araba kayıp, hem de şoförlü ve benzinli kayıp. O Ensar’ı da bir bütün olarak düşünün bütün bu vakıflara 850 milyon para gitmiş. Bu paralar size ait, size hizmet için ayrılmış. Paranın 18 günde nereye gittiğini öğrenmiş olduk” dedi.
 
                                 image
 
KAVGA UYARISINDA BULUNDU
 
Seçmenlere uyarılarda da bulunan Akşener, “Bu rantı vermemek için her şeyi yapacaklar. Onun için sabırlı, sakin, neşeli olacaksınız. Allah’ın izniyle arızasız bir biçimde 23 Haziran’ı getireceğiz. Ondan sonrası ise bize ait. Her bir ilçede hem İYİ Parti’nin hem de CHP’nin dörder milletvekili olacak. Her sandığın başında bir avukat olacak. Buradan tekrar uyarıyorum sandık başında kavga çıkarmak isteyecekler. Aynı geniş gönüllülüğü, sabrı sandık başında da göstereceksiniz” ifadelerini kullandı.
 
OY FARKINI AÇIKLADI
 
AKP’li Binali Yıldırım ile Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu arasındaki oy farkını da açıklayan Akşener, “Sandık başında kavgaya asla müsaade etmeyeceksiniz çünkü bütün anketlerde AK Parti’nin anketçilerinde de Sayın İmamoğlu 3 puan, bazılarında da 4 puan önde görünüyor. Bunu riske etmeyeceksiniz. Buradan İYİ Partililere de sesleniyorum el sıkılmadık bir kişi bırakılmayacak, ziyaret edilmedik tek bir köy kalamayacak. Herkese ulaşacaksınız. Herkese yaşanan haksızlığı anlatacaksınız” dedi

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR