Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GÖKHAN ZAN ADAYLIK TEKLİFİNİ AÇIKLADI
GÖKHAN ZAN ADAYLIK TEKLİFİNİ AÇIKLADI
Eski milli futbolcu Gökhan Zan, İYİ Parti'den istifa etmesinin ardından kendisine yapılan teklifi açıkladı. Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın kendisini Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday göstermek istediğini, ancak 'bölen tarafta olmak istemediği için bu teklifi kibarca reddettiğini' açıkladı.
11 Ocak 2024, 13:28
 
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından memleketi Hatay'da milyonların sesini duyuran eski futbolcu Gökhan Zan ve eşi Müge Uzun Zan, Halk TV'de önemli açıklamalar yaptı.
 
İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programına katılan Zan, İYİ Parti'den istifa etme sürecini anlattı. Zan, seçim döneminde İYİ Parti'den gelen teklifi değerlendirerek milletvekili adayı olmuş, ancak Meclis'e girememişti. Daha sonra partiden ayrılan Zan, şunları söylemişti: "Bilindiği üzere siyasete girme nedenim Hatay'a destek olabilmek, deprem gibi ağır bir felaketin ardından Hataylı kardeşlerimin sesini Meclis'te duyurabilmekten ibaretti. Gelinen noktada siyaset arenasında bunun pek de mümkün olmadığını görmemden hareketle İYİ Parti'den istifa ediyorum."
 
GÖKHAN ZAN KENDİSİNE YAPILAN TEKLİFİ AÇIKLADI
Gökhan Zan, istifasının ardından kendisine yapılan teklifi açıkladı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın kendisini aradığını aktaran Zan şöyle devam etti:
 
"Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Ümit Özdağ aradı. Sürpriz bir telefon oldu. Hatay'dan aday olmamı istedi büyükşehire. Hem ülkede hem memleketinde sevilen bir insan olduğumu vurguladı. Nezaketen de çok teşekkür ettim. Bölen tarafta olmak istemediğimi vurguladım. Kibarca reddettim. Sonra bana 'Senin gibi bir aday işaret edebilir misin?' dedi. Çünkü göçmen sayısına dikkat çekti. Özellikle Reyhanlı'daki sayıyı düşürebilecek politikaların altını çizdi."

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR