Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ADAY GÖSTERİLMEYEN BAŞKAN MİTİNG YAPTI
ADAY GÖSTERİLMEYEN BAŞKAN MİTİNG YAPTI
Cumhuriyet Halk Partisi'nde geçtiğimiz günlerde açıklanan İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye adayları sonrası yeniden aday gösterilmeyen Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Çeşme Meydanı'nda miting düzenledi.
1 Şubat 2024, 15:35
 
Çeşme'de yeniden aday gösterilmeyen Belediye Başkanı Ekrem Oran miting yaptı. "İthal aday istemiyoruz" diyen Oran, CHP yönetimine ön seçim çağrısında bulundu, teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı, mevcut aday Lal Denizli'ye de seslendi.
 
Aday gösterilmeyen CHP'li Ekrem Oran'dan '' İthal aday istemiyoruz '' mitingi  
İzmir'in Çeşme ilçesinde tekrar aday gösterilmeyen Belediye Başkanı Ekrem Oran, miting düzenledi. 'İthal aday' istemediklerini söyleyen Oran "Hiçbir şey yapamıyorsanız bile hodri meydan, ön seçime gidelim. 2 bin 600 üyeden 2 binden az oy alan Ekrem Oran'ın adaylığını da kabul etmeyin. Lütfen bizi baba ocağımızdan ayırmayın, altı okumuzdan ayrılmak zorunda bırakmayın. Çeşme için benimle her yolda yürümeye var mısınız?" dedi.
 
Dedesinden CHP'li olduğunu belirten Oran, mitingdeki konuşmasında "'Yanlış hesap Bağdat'tan döner' diyerek bugün buradayız. Hiçbir adayı küçümsemiyoruz. Kimsenin karşısında değiliz. Kimseye 'Sen şuralısın, sen buralısın' demedik. Kapıdan içeri giren tüm vatandaşlara elimizden geleni kanunlar çerçevesinde yaptık. Sen oy verdin, vermedin demedik. 9 milimlik kurşunlar benim Çeşme Belediyesi'nin ve Çeşmelilerin çıkarını koruduğum için zarf içinde bana geldi. Bir kez bile korkmadık, namluların üstüne yürüdük" dedi.
 
İŞÇİYE ZAMMI AÇIKLADI
İşçi ücretlerine yapılan zammı da açıklayan Başkan Oran, "Çeşme'de en düşük ücreti bugünden itibaren 30 bin TL yapıyoruz. Aynı şekil yükselişi de ÇEŞTUR çalışanlarına yapıyorum. Çeşme'de bizim kahrımızı çeken emekçilerimiz ezdirmem, ezdirmeyeceğim" diye konuştu.image
 
Diğer aday adaylarına da çağrıda bulunduğunu belirten Oran şöyle devam etti:
"Siz beni tanıyorsunuz, siz Eko'nuzu tanıyorsunuz. Buradan sesleniyorum, 'Sayın Genel Merkez, yanlıştan dönün. Bu bir yanlıştır. Genç hanımefendiye karşı bir lafımız yok. Ancak 5 aday varken, Çeşme'nin 25 mahallesinden 15'ini ezbere sayamayacak Çeşme'yi tanımayan, Çeşmelinin tanımadığı adayı kabul etmemiz mümkün mü? İthal aday istemiyoruz. Herkes bilsin bu şarkı burada bitmez. Biz kazanacağız. Gözünüz kulağınız burada olsun. Sosyal medyadan Eko'yu takip edin. Ankara Ankara duy sesimizi, bu yükselen Çeşme'nin ayak sesleri."
 
LAL DENİZLİ'YE SESLENDİ
Aday gösterilen Lal Denizli'ye seslenen Başkan Oran, "15 arabayla Çeşme'ye gelip kalabalıktan korkup ilçe başkanlığı ziyaretini iptal edenlere sesleniyorum. Sevgili Lal Denizli kardeşim. İstanbul'da doğmuş, büyümüş kardeşim. Gel benim yaptığım gibi benim geçtiğim yollardan geç. Gel bizim meclis üyemiz ol, sen de öğren meclis üyeliğini" dedi.
 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR