Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY KARADENİZ'DE BATTI
GALATASARAY KARADENİZ'DE BATTI
Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta karşılaşmalarında ligin üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadelede Galatasaray, Trabzonspor'a konuk oldu. Mücadele ev sahibi ekibinin 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.
20 Nisan 2015, 08:17

 

Trabzonspor, Galatasaray'ı İstanbul'da 3-0 yenerek Cesare Prandelli'nin ipini çekerken, bir çelme de İtalyan çalıştırıcının yerine gelen Hamza Hamzaoğlu'na attı. Bordo-mavililer, Hamzaoğlu'nun yönetimindeki lider Galatlasaray'ı Avni Aker'de 2-1 yendi rakibini koltuğundan etti.

Trabzonspor maçın 20. dakikasında Özer Hurmacı'nın golüyle 1-0 öne geçti. Galatasaray, bu gole 67'inci dakikada karşılık verdi. Maçta son sözü 85'te Carl Medjanı söyledi ve Cezayirli, Erkan Zengin'in ortasında topu boş kaleye göndererek maçın skorunu ilan etti, Trabzonspor: 2-Galatasaray:1.

Bu sonucun ardından Galatasaray 58 puanda kalırken averajla liderliği Beşiktaş'a kaptırdı. Fenerbahçe ise Bursaspor'u yendiği takdirde ligin yeni lideri olacak.

2010-11 sezonundan bu yana rakibini iki lig maçında da yenen Trabzonspor ise puanını 46'ya çıkardı ve Avrupa kupaları hedefini sürdürdü. 


Trabzonspor: 2 - Galatasaray: 1...


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR