Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İLK UÇAK İNDİ SEZON BAŞLADI
İLK UÇAK İNDİ SEZON BAŞLADI
Muğla'ya 2025 yılının ilk toplu turist kafilesi İngiltere'den geldi.Dalaman'a inen toplam 149 yolcu, Dalaman Havalimanı terminalinde hediyelerle karşılandılar.
15 Mart 2025, 15:10
 
Muğla’ya 2025 yılının ilk toplu turist kafilesi İngiltere’nin Bristol şehrinden Muğla’nın Dalaman Havalimanı’na geldi. Dalaman’a inen toplam 149 yolcu, Dalaman Havalimanı terminalinde çiçekler ve hediyelerle karşılandı.
 
Sezonun ilk uçuşu için düzenlenen törende Dalaman Kaymakamı ve Havalimanı İdare Amiri Mesut Yakuta ve DHMİ Dalaman Havalimanı Başmüdürü Özay Güçlü de yer aldı. Geçtiğimiz sene 5.6 milyon yolcu sayısına ulaşan Dalaman Havalimanı, 2025 yaz sezonunda pazarlama faaliyetlerinin de etkisiyle daha fazla destinasyona hizmet vermeyi ve yeni seyahat trendleri doğrultusunda yolcu deneyimini geliştirmeyi hedefliyor. 
                 image
Bu yıl 67 destinasyona uçuş düzenlenmesi planlanıyor ve 22 farklı ülkeden gelen misafirlere hizmet verilecek.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

Engin Ertem Engin Ertem
 DUBAİ EMLAK SEKTÖRÜ KİRA KRİZİNDE
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
  ESTONYA FERİBOTU GİBİ SU ALIYORUZ !
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI
KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 SEVİM GÖZAY'IN VEDA YAZISI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR