Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İSTANBUL EMNİYETİNE SALDIRI
İSTANBUL EMNİYETİNE SALDIRI
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine silahlı saldırı düzenlendi. Güvenlik görevlilerin karşılık verdiği olayda 1 kişi ölü ele geçirildi
1 Nisan 2015, 17:39
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki binasına yapılan silahlı saldırıda iki polis memuru yaralandı. Saldırganlardan biri vurularak öldürüldü, diğeri ise yaralı olarak kaçarak vergi dairesine sığındı. Düzenlenen operasyonla diğer terörist de yaralı halde ele geçirildi.

Yaralı polisler Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.  Polislerden biri ameliyata alındı.

Saldırı sırasında açılan ateş sonucu mermiler bir polis memurunun kafasını sıyırırken bir diğerinin ise elmacık kemiğine denk gelmesi sonucu yaralandığı iddia edildi. Saldırganlardan yaralı olan kaçarak vergi dairesine sığındı. Ancak düzenlenen operasyonla yaralı halde ele geçirildi. Saldırıyı gerçekleştirenlerin biri kadın iki kişi olduğu açıklandı.
 
EMNİYET ÖNÜNDE PATLAMA SESİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki binasına yapılan Silahlı Saldırının ardından şüpheli bir paket patlatıldı. Patlama sırasında emniyet binasını girişindeki cam ve çerçeveler kırıldı.


Çatışma anında yoldan geçen kadınların ve çocuklar yerlere yattı. Cadde çift yönlü olarak trafiğe kapatılırken olay yerine bomba imha ekipleri çağırıldı ve çelik yelekli polislerin çevrede arama yaptığı görüldü.




Emniyet önündeki şüpheli paket bomba uzmanı ekipleri tarafından patlatıldı. Çevre binaların çatısına özel harekat polisleri yerleştirildi. Havadan da bir helikopter olay bölgesi üzerinde uçuş yapıyor.

İSTANBUL VALİSİ'DEN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Vasip Şahin de olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"İstanbul Emniyet Müdürlüğümüze yarım saat kadar önce biri kadın iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Çatışmada kadın terörist üzerindeki bomba ve uzun namlulu silahla ölü olarak ele geçirildi. Diğer saldırganın yaralı olarak kaçtığı olayda bir polisimiz hafif yaralandı."


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR