Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE'YE SALDIRI NEDEN YAPILDI ?
FENERBAHÇE'YE SALDIRI NEDEN YAPILDI ?
Araklı ilçesinde ikamet eden Murat Demir, twitter hesabından Fenerbahçe aleyhinde paylaşımda bulundu, “Fenerbahçelileri Trabzon havaalanına, yol güzergahına bekliyoruz. Biz nöbetteyiz. Havaalanına giremeyeceksiniz. Burası Trabzon" ifadeleri kullandı.
5 Nisan 2015, 19:47

 

Rizespor maçından sonra Trabzon’a gelen Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırı ile ilgili soruşturma sürerken, dün sabah saatlerinde olayla ilgili olarak twitter hesabından paylaşımda bulunan 25 yaşındaki Murat Demir ile kullandığı fotoğrafta resmi bulunan 22 yaşındaki arkadaşı Kadir Küçük gözaltına alındı.

Araklı ilçesinde ikamet eden Murat Demir, twitter hesabından Fenerbahçe aleyhinde paylaşımda bulundu, “Fenerbahçelileri Trabzon havaalanına, yol güzergahına bekliyoruz. Biz nöbetteyiz. Havaalanına giremeyeceksiniz. Burası Trabzon" ifadeleri kullandı. Bu paylaşım sonrasında profil fotoğrafındaki arkadaşı Kadir Küçük ile birlikte gözaltına alınan Murat Demir sorgulamasının ardından serbest bırakıldı. Kadir Küçük'ün sorgulaması sürüyor. image

"METAL PARÇALARI EMNİYETE TESLİM ETTİK"
Prof. Dr. Özlü, hastanın vücudundan çıkan parçaların teknik bir konu olduğunu anlatarak, "Ben bir hekim olarak o konuda yorum yapamam. Birtakım metal parçalar çıkardık, o parçaları emniyet güçlerine teslim ettik. Onlar sanıyorum bu konuda inceleme yapıp sizi aydınlatacaklardır ama ben 'saçma mıydı kurşun muydu' diye yorum yapamam" ifadelerini kullandı.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR