Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DÜNYA AĞLADI ONLAR GÜLDÜ
DÜNYA AĞLADI ONLAR GÜLDÜ
'' 14 Temmuz Ulusal Gün kutlaması'' yapan insanları kan donduran şekilde öldüren,bunu yaparken de Allahu Ekber diye bağıran Tunus asıllı Mohamed Lahouaiej Bouhlel' Türkiye'den destek buldu.
15 Temmuz 2016, 13:48
 
 
Fransa’nın dünyaca ünlü tatil beldesi Nice’de, büyük beyaz bir kamyon ile kalabalığın arasına daldıktan sonra otomatik silahlarla, Fransa'nın milli bayramı olan '' 14 Temmuz Ulusal Gün kutlaması'' yapan insanları kan donduran şekilde öldüren,bunu yaparken de Allahu Ekber diye  bağıran Tunus asıllı Mohamed Lahouaiej Bouhlel'in ''Hayvani Terör'ü Türkiye'den destek buldu.
 
Sosyal medya üzerinden IŞİD sempatizanı yüzlerce kişi Twit attı bu insanlık suçuna destek verdi.
 
Bu saldırıların İslam dinine verdiği zararı göremeyen ,bu katliamı onaylar tarzında mesajlar atılması bu kadar bağnazlık olmaz dedirtti.85 suçsuz yaşlı,genç,çocuk her kesimden insanın ölümünden memnun olduklarını hissettiren ima'lı  mesajlar dehşet dolu , utanç verici idi.
 
Bu mesajların içinde oldukça dikkat çeken isimler vardı ve bu isimler arasında bir Gazeteci ! bir sendika başkanı ile AA muhabirinin olması bunlardamı Radikal İslamcı , IŞİD sempatizanı dedirtti.
 
image
 
Ak Parti iktidarı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yılmaz savunucusu Star Gazetesinden kovulan Gazeteci ! apoletli Cem Küçük ise 'Fransa'yı şamar oğlanına çevirdiler' diye insanlık suçu olabilecek , ırkçı katliam yapan insanlıktan nasibini almamış caniyi öven tweet attı.
AK Partili sendika başkanı Levent Uslu "Yakarsan, yanarsın" dedi.
Milli Gençlik Vakfı kökenli ,2014 Yerel seçimlerinde AK Parti'den İstanbul Eyüp Belediye Başkanlığı'na aday adayı olan, Memur-Sen Genel başkan yardımcısı Levent Uslu  Fransa'ya kısas göndermesi yaparak dolaylı olarak ,bu ölümlerin normal olduğunu destekler Twit attı image
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakınlığı olan Memur-Sen’in Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu  “Sen değil misin sömürmek için Anadolu'da, Ortadoğu'da, Afrika'da milyonlarca insanı katleden? Yakarsan, yanarsın” diyerek katliamının yaşandığı Fransa’yı eleştirdi ,85 masum insanı Allah-u Ekber diye çığlık atarak hunharca öldüren caniyi görmemezlikten geldi.
 
ESKİ BAKAN EMRULLAH İŞLER'DE TEPKİ ALDI
 
image
 
 
Anadolu Ajansı muhabiri IŞİD sempatizanı mı ?
 
Anadolu Ajansı muhabiri ve TFF hakemi Ali Kahrıman katliamla dalga geçti,sevinç anlamlı mesajı infial yarattı Anadolu Ajansı açıklama yaparak '' Part Time '' personel olduğunu ve işine son verildiğini duyurdu.,
 image
 
Ali Kahraman'ın Twitter profilinde 'Anadolu Ajansı Muhabiri-Öğretmen-Futbol Federasyonu hakemi' bilgileri yer alıyordu. Muhabir Ali Kahrıman'a binlerce mesaj atıldı,tepkiler üzerine hesabını kapatmak zorunda kaldı.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR