Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY'DA TARİHİ GENEL KURUL
GALATASARAY'DA TARİHİ GENEL KURUL
Galatasaray Genel Kurul toplantısında FETÖ/PDY ilişkilerinden dolayı kulüpten ihraç edilmek üzere dolayı disiplin kuruluna sevk edilen isimlerden Hakan Şükür ile Arif Erdem'in ihracı oy çokluğu ile reddedildi..
25 Mart 2017, 21:43

 

Galatasaray Genel Kurul toplantısında FETÖ/PDY ilişkilerinden dolayı kulüpten ihraç edilmek üzere dolayı disiplin kuruluna sevk edilen isimlerden Hakan Şükür ile Arif Erdem'in ihracı oy çokluğu ile reddedildi..

Galatasaray Genel Kurulu toplantısında Dursun Özbek ile yönetim kurulu, idari ve mali yönden ibra edildi.

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen Galatasaray Olağan Genel Kurul toplantısında sarı-kırmızılıların başkanı Dursun Özbek ve yönetim kurulu idari ve mali yönden ibra edildi.
 
Dursun Özbek, “1 yılın ardından hesaplarımızı verdik. Bana gösterdiğiniz güvene teşekkür ediyorum
 
Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen Galatasaray Olağan Genel Kurul toplantısında 45 üyenin konuşmasının ardından açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılıların Başkanı Dursun Özbek, “Çok güzel fikirler oldu. Güzel eleştiriler oldu. Hiçbirisinden alınmadım. Yönetimler bu eleştirileri dikkate aldığında başarılı olur. Bana ışık tuttunuz. Her şeyini Galatasaray’a borçluyum.
 
Galatasaray ailem. Hala 22 ay önce beni 36. başkanı olarak seçmenizin gururunu taşıyorum.
 
Her şeyimle Galatasaray’a hizmet etmek için çalıştım. Elbetteki hatalarım oldu. Hiçbir zaman Galatasaray’a zarar verecek imza ve konuşma yapmadım. Konuşan herkese teşekkür ediyorum. Önemli kararın arifesindeyiz. Kararınız ne olursa olsun sonsuz. Yapılan konuşmalardan baya ders aldım. Notlarımı aldım. Hepinize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 
 
Galatasaray’ın yıllık olağan genel kurul toplantısında, başkan Dursun Özbek ve yönetiminin ibrasından çok Hakan Şükür ve Arif Erdem’in üyelikten ihraç edilmemesi kararı konuşuldu.
 
Bu kararın alınmasında ise Kadir Çetinçalı’nın konuşması etkili oldu.
 
Kürsüden söz alan deneyimli Galatasaray muhabiri Çetinçalı, hükümete gönderme yaparak, “15 yıldır bu ülkeyi yönetenler her türlü hatalarını bir şekilde affettirdiler, yanıldılar, şaşırdılar. Onların yanılma hakkı var da bizim Torinolu Şabanımız’ın niye olmasın? Bu tarihi lekeye izin vermeyelim sevgili Galatasaraylılar” diye konuştu.
 
"Hakan Şükür bu kulübün efsanesidir. Bu ülkeye hizmet etmiştir." .
 
Çetinçalı’nın bu sözleri salondan büyük alkış aldı. Divan kurulu Başkanı İrfan Aktar, ‘Müdahale et’ uyarılarının teşvikiyle Çetinçalı’yı siyasi söylemlere girmemesi yönünde uyardı.
 
image
 
 
Genel Kurulda İzmir Marşı
 
Türkiye'de bir ilk yaşandı Galatasaray Genel Kurulunda Referandumda '' Hayır '' cephesinde yer alanların son günlerdeki İzmir marşı  akımı Galatasaray genelkuruluna damgasını vurdu.
 
Salonun tamamına yakını ayağa kalkarak İzmir marşı okudu Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yönetim kurulu İzmir Marşı'na eşlik etti ayakta alkışladı.
 
Sözlerine devam eden deneyimli gazeteci,Kadir Çetinçalı  “Bu kulüp laik cumhuriyeti savunan insanların çok çok ağırlıkta olduğu bir kulüptür. Kimse Galatasaray’ı 20’li yaşlarda cemaate takıldı diye 2-3 futbolcusu gitti diye Galatasaray’ı suçlayamaz” ifadelerini kullandı.
 
Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen Galatasaray Genel Kurul toplantısında, disiplin kurulu sevklerinin sonuçları belli oldu.
 
FETÖ/PDY ilişkilerinden dolayı eski futbolculardan; Hakan Şükür, Arif Erdem ve İsmail Demiriz, eski valilerden; Hüseyin Avni Mutlu ile Şahabettin Harput, eski savcı Zekeriya Öz ve iş adamı Hazim Sesli ihraç edilmek üzere disiplin kuruluna sevk edilmişti.
Kurulda yapılan oylamalarda Zekeriya Öz (oy çokluğu), Şahabettin Harput (oy çokluğu), Hüseyin Avni Mutlu (oy çokluğu) ve İsmail Demiriz (oy çokluğu) ve Hazim Sesli (oy çokluğu) kulüpten ihraç edildi. Hakan Şükür (oy çokluğu) ile Arif Erdem’in (oy çokluğu) ihracı ise reddedildi.
 
Galatasaray Mali Genel Kurul toplantısında üyelerden Sinan Kılıç'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etmesi üzerine salondan yuhalanma sesleri yükseldi.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR