Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAKAN KILIÇ GALATASARAY'A UYARI YAPTI
BAKAN KILIÇ GALATASARAY'A UYARI YAPTI
Galatasaray Genel kurulunda Arif Erdem ve Hakan Şükür için yapılan oylamada ihraç yolu kapandı olaya Ak Parti hükümeti tepkili ve Bakan Çağatay Kılıç Galatasaray  kulübü yöneticilerine sert bir mesaj yolladı.
25 Mart 2017, 23:10

 

Galatasaray Genel kurulunda Arif Erdem ve Hakan Şükür için yapılan oylamada ihraç yolu kapandı olaya Ak Parti hükümeti tepkili ve Bakan Çağatay Kılıç Galatasaray  kulübü yöneticilerine sert bir mesaj yolladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Galatasaray kulübünü uyardı

Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'yla (FETÖ/PDY) olan ilişkileri nedeniyle disipline sevk edilen isimlerden Arif Erdem ve Hakan Şükür'ün Galatasaray Kulübü'nden ihraç edilmemesiyle ilgili,açıklama yaptı.

Galatasaray Kulübü’nün ivedilikle kararı düzeltmesi gerektiğini belirten Bakan Kılıç, şunları söyledi:

"Durumu bugün programlarımız esnasında haber aldık. Yönetim Kurulu’nun daha önce aldığı bir ihraç kararı vardı. Bununla alakalı olarak bugün genel kurulda bir oylama yapıldı ve oylamada Türkiye Cumhuriyeti’nden firar etmiş, hakkında terör örgütüne üyelikten dolayı bir yakalama kararı olan, mal varlığına el konulmuş olan, aynı zamanda 15 Temmuz gecesi bu ülkeye ihanet eden terör örgütünün başıyla yakın ilişkilerinin aşikar olduğu, bunu saklamayan, gizlemeyen ve ifşa eden, açıkça dile getiren kişilerin 15 Temmuz gecesinde bu ülkeye yaşatılan acıların neler olduğunu hepimiz biliyoruz.
 
Galatasaray genel kurulunda bir kısım üyelerin bu kişilerin ihraçlarıyla ilgili vermiş oldukları ’hayır’ oyunun ne Galatasaray camiasına, ne Türkiye’ye, ne de 15 Temmuz gecesi şehit olan kardeşlerimizin ailelerine ve gazilerimize açıklayamazlar. Galatasaray yönetim kurulu ivedi şekilde bu alınmış olan kararı düzeltmelidir.
 
Bu karar konusunda Galatasaray yönetimi ivedi bir şekilde düzetmeye gitmelidir. Çünkü ülkemize milletimize ihanet edenlerin ülkemizin köklü kurumlarında ve kulüplerinde işi yoktur

image

Bakan Kılıç'ın babası konuştu delegeler yuh çekti

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşen Galatasaray Mali Genel Kurul toplantısında Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın babası Sinan Kılıç'ın yaptığı konuşma sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a emeklerinden dolayı teşekkür etmesi üzerine salonda bazı üyelerin yuhaladığı görüldü. Bunun üzerine Divan Başkanı İrfan Aktar, Sinan Kılıç'a gösterilen tepki konusunda dinleyicileri uyardı.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR