Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KIBRIS!TA BU FIRSAT KAÇMAMALI
KIBRIS!TA BU FIRSAT KAÇMAMALI
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kıbrıs’ta da bu yıl içinde kalıcı bir çözüme ulaşmak istediklerini vurgulayarak, "Ada’daki liderlerin gayretlerini destekliyoruz. Bu fırsatın kaçırılmaması gerektiğine inanıyoruz"
12 Ekim 2016, 16:09
 
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kıbrıs’ta da bu yıl içinde kalıcı bir çözüme ulaşmak istediklerini vurgulayarak, "Ada’daki liderlerin gayretlerini destekliyoruz. Bu fırsatın kaçırılmaması gerektiğine inanıyoruz" dedi.
 
Kıbrıs’ta da bu yıl içinde kalıcı bir çözüme ulaşmak istediklerini vurgulayan Çavuşoğlu, "Ada’daki liderlerin gayretlerini destekliyoruz. Bu fırsatın kaçırılmaması gerektiğine inanıyoruz" 
 
Bütün bu sınamalar karşısında, Konseyin rolü ve değerlerinin öneminin daha da arttığını belirten Çavuşoğlu, Avrupa Konseyi ve AKPM’nin daha fazla katkı sağlayabilmesi için reform sürecinin devam etmesi gerektiğini söyledi.
 
Çavuşoğlu, "Bütçe sorunları aşılmalı. Avrupa’nın geleceği için ortak bir vizyon oluşturmalıyız. Bu nedenle AKPM’nin de gündeminde olan Liderler Zirvesi’nin bir an önce gerçekleşmesi fikrini destekliyoruz. Bu vesileyle, Demokrasi İçin Ortaklık uygulamasının komşu bölgelerdeki ülkelere katkısını görmekten duyduğum memnuniyeti de vurgulamak istiyorum." diye konuştu.
 
AKPM'nin de gözlemlediği seçimler için Fas'ı tebrik eden Çavuşoğlu, "AKPM, ortak aklın ortak çözümler ürettiği bir kurumdur. Ortak değerlerimize bağlı kalarak, bütün bu sorunların üstesinden gelebiliriz. Türkiye, üzerine düşeni yapmaya devam edecektir ve buna hazırdır." aa

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR