Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MİLANO MODA HAFTASI VERSECE AYRICALIĞI
MİLANO MODA HAFTASI VERSECE AYRICALIĞI
Milano Moda Haftası, kusursuz tasarımların yer aldığı defilelerle ilkbahar modasının trendlerini moda dünyasına tanıttı.Versace defilesi göz kamaştırdı
24 Eylül 2023, 09:48
 
Dünyanın en köklü ve lüks moda evlerinin 2024 ilkbahar-yaz koleksiyonlarını sergilediği Milano Moda Haftası gerçekleşti. 
 
Eylül ayının gelmesiyle birlikte başlayan moda haftaları, New York ve Londra’dan sonra Milano’da devam etti. Fendi, Gucci, Versace, Prada, Tom Ford gibi moda dünyasının en büyük moda evlerinin ilkbahar koleksiyonlarının tanıtıldığı Milano Moda Haftası, kusursuz tasarımların yer aldığı defilelerle ilkbahar modasının trendlerini moda dünyasına tanıttı.image
 
Milano Moda Haftası podyumlarında sıkça karşımıza 90’lara geri dönüş, Versace podyumlarında da etkisini gösterdi. İlkbahar koleksiyonu için Versace arşivlerini açan Donatella Versace, ilkbahar koleksiyonu için başlangıç noktası olarak kardeşi Gianni’nin 1995 sonbahar koleksiyonuna göz attığını söyledi. “Onun taze ve çağdaş göründüğünü düşündüm,” diyen tasarımcı zarif, sade ve kadınsı bir koleksiyon ortaya koydu. Kısa şortlar bu sezonun öne çıkan parçaları arasında yer alırken tasarımlar daha rahat, ceketler daha abartılı oranlara sahip bir şekilde karşımıza çıktı.
       image
 
Gianni Versace’nin benimsediği “şık giyinmek” kavramına kendi yorumunu getiren Donatella, 90’larda genellikle akşam elbisesi içeren eski şovun aksine, koleksiyonunda ipek saten pijamalara, boncuklu takımlar ve takım bikini altlarına ve inciler ve kristallerle süslenmiş solgun kotlar ve kot ceketlere yer verdi. Bu yaklaşım, Donatella Versace’nin ikonik siluetlerini sürdürdüğü ancak 2024 Bahar Koleksiyonu’nda daha hafif, gevşek ve minimal bir yaklaşım benimseyerek daha sürdürülebilir, daha sessiz lüks anlayışına yakın bir moda anlayışı benimsediğini ortaya koydu.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR